onsdag 16 mars 2011

ångest

snyft. lillungen har trillat baklänges (från sittandes) två gånger nu och slagit huvudet i golvet. hon ba DUNS och sen blir det jobbigt tyst i en millisekund innan det ondaste skriket i världen bryter ut. mkt värre än när iphonen lite olyckligt råkade landa på hennes huvud. bulan är ett faktum. mammaångest. djup mammaångest.

5 kommentarer:

Karin sa...

Min syrra skaffade en skumgummihjälm på sin bebis efter att det lilla livet välte ett bord och fick en blomkruka på skallen..

emve sa...

Usch! Linda in barnet i bubbelplast? Kanske inte. Det blir bulor ibland. Men jag kommer säkert gråta mer än glutten första gången det händer hos oss.

Ninde sa...

Fy vad jobbigt! Men å andra sidan kanske ett tecken på att Dejjan är smart. Hon passar på att testa hypotesen "gör det ont om jag smackar i bakhuvudet nu?" från sittandes med låg fallhöjd istället för när hon lärt sig springa runt o klättra..? Fast du? Om hon sitter o ramlar baklänges kanske du kan lägga något liite halvmjukt bakom. Bara så att det gör lite ont men inte skadar. Typ..?:)

emster sa...

karin: får kanske skaffa...

emve: ja det gör ont i båda!

ninde: jag trodde vi var "way past" det. hon har ju liksom suttit bra i två månader nu. men helt plötsligt ba "jag ska trilla"??

Anonym sa...

min unge skall bara STÅ hela tiden, wich means ännu högre fallhöjd, det är olyckor av alla de slag varje dag!!
mår helt illa av oro asså.