tisdag 22 mars 2011

barnbokskursen!

Åh jippi! Linn har lämnat in uppgift den här veckan! Förra veckan var hon cool_tjej_83 och var obstinat och skolkade. Jag ba "buhu" men nu är hon tillbaka med ett BAM! Önskar ni kunde läsa hennes text för den är fantastisk!

Jag skrev om en mus som heter Klas men som inte är ngn klättermus utan en husmus. Och inte husmusen som känner Bamse (hallå eller!) utan bara en helt vanlig husmus som heter Klas. Så kan det va. Han bor i en lägenhet med hög standard i Majorna i Göteborg och ska tillsammans med en stor tjock, lat katt lösa sitautionen med en ung vildbatting till katt som också har flyttat in och stör ordningen med sina tramsfasoner. Tamtaram, vad spännande va!

Det är lite roligare med kursen nu igen. Men bara lite.

Ps. På förra uppgiften var det en gubbe som skrev att språket är "förfärligt" om min text. Och jag ba *orkar inte bry mig längre*

5 kommentarer:

Linn sa...

Lyssna inte på henne. Hon smickrar bara för att hon vill ha sällis.

Men nu har vi sällis igen! Är mkt pepp på kursen faktiskt. Nu blir det hissa och dissa på dom andra. Och VEM sa att ditt språk är förfärligt? Gubbjävel. Det är det inte alls.

Josefine sa...

Konstig människa. Det är ju en barnbokskurs. Då måste man ju skriva anpassat för dem (lite i alla fall). Pija Lindenbaum till exempel är ju grym på det. Hon skriver "jag ska kniva dig" och sånt. Mycket kul och bra.

emster sa...

linn: sluta. din fantasi är magisk! ja nu kör vi, honk honk!

miss muffin: dessutom är jag språkliberal och inte svenskalärare! älsky på att få uttrycka sig som man vill!

Underlandet sa...

Förfärlig kan du vara själv, gubbstrutt!

emster sa...

hihi. han är säkert det!