måndag 21 mars 2011

En måndag

Har fått finne på rumpan. Den är sådär ilsken och röd (gissar, har inte sett den) och den gör jätteont. Buhu, stassas mäj! Alltså, vill ni höra ngt sjukt? En gång (för typ en vecka sen) fick jag en finne på muttis! Trodde jag hade fått könssjukdom (hur skulle jag fått könssjukdom, liksom??) och panikringde gyn. Ba "buhu, jag måste få komma det är en plupp DÄR" och hon gyn ba "men lilla gumman, nu lugnar vi ner oss". Sen visade det sig att det var en finne. Visste inte att man kunde få finne där! Eh, ni ba "okej att man är personlig i sin blogg, men det där var lite väl privat" och jag ba "va menar ni?" *gränslös*

Har under helgen tagit ett beslut: ska börja fylla i på viktklubb igen. MÅSTE gå ner fem kilo till. Får ju inte på mig kläderna. Fem kilo. Borde va noll problem.

Mitt nya liv: fem kilo lättare och inga finnar på rumpan/muttis!

6 kommentarer:

emve sa...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva och ändå känner jag att jag måste. Lite tidigt för sånt här snack egentligen. Äter ju frukost. Men finne i ÖRAT... är inte det värst? *får tonårsminnen*

Linn sa...

Vill ändå hävda att en liten plita precis i mungipan är mest störigt. Jag har en nu och jag har supermegaduperångest över att folk ska tro att det är ett munsår. I don't do munsår liksom.

Underlandet sa...

Hur funkar det här med viktklubb?

emster sa...

emve: men asså, på muttis? måste va värre!

linn: kommer från och med nu kalla dig "herpes-linn". skoja!

underlandet: det är så jävla bra. man får färdiga menyer, recept och allt för hela veckan. men man kan lägga in egna recept eller livsmedel också. finns tusentalsrecept att söka på. och så bara räknar den ut hur mkt kalorier, kolhydrater, fett, proteiner du har fått i dig. sen kan man se sin utveckling i vikt, bmi och midjemått! smutt!

Anonym sa...

Har oxå haft. Lider med dig.

Limpy sa...

Det där händer mig lite titt som tätt. Jag är tydligen en sån som kan få finnar ungefär lite överallt. Ser det lite som min superkraft.