söndag 6 mars 2011

Innesittardag!

Oh my gid, vilken innesittardag. Först ba: Vasan. Sen ba: femmilen. JUBEL! Stackars Skruttimaj älskar ju att promenera och så får hon mest leka inne idag. Eller hon kan ju inte gå men hon älskar att sitta i latställning i vagnen och att jag ska släpa henne Kungsholmen runt.

Jäl har fått bihåleinflammation. Vi skulle haft Bollan & Lången här på middag igår (vi hade köpt finkött på Taylor & Jones) och så vaknade Jäl på morgonen och ba "My eyes, my eyes. De poppar ut ur huvudet!!" och jag ba "nu går du till läkaren, mister!" och läkaren ba "du har bihåleinflammation. Här har du penicillin!"

Appropå poppa: Jäl önskar att han hette ngt annat än sitt namn. Han vill heta "typ" som André Pops. Så att man kan kallas "Popsen". Han tycker det är cool.

Dejan har fått två nya tics. Det ena är att "klicka" med tungan inne i munnen. Hon ba "klick-klick-klick" *skitnöjd*. Det andra är att den enda acceptabla leken är att jag ska sitta på golvet och hålla i henne medan hon står (vinglar) och hamrar på den här. Mamman tycker att det första är väldigt underhållande och att det andra är ganska långtråkigt.

1 kommentar:

emve sa...

Jag sitter också inne idag (inte i fängelse alltså utan hemma). Glutten är snorigare än snorigast och så är det ju skidor på TV (HURRA).

Tycker Dejan verkar bra på att sysselsätta sin mamma. Heja Dejan!