tisdag 11 januari 2011

cirka trehundra

har ca 300 kalorier kvar att äta upp idag. vet inte vad jag ska äta. väljer mellan banan och apelsin. vill inte skala apelsin om inte min kille som jag är gift med är här och skalar den åt mig. vill inte äta banan för får alltid tvångstankar att jag suger av bananen. har även morot och äpple hemma. kanske ska äta äpple med kniv. då känner man sig som ronja, visst gör man!

11 kommentarer:

inte skyldig sa...

nej nej för att äta frukt med kniv är överklass. min pappa säger det. ju. ronja ej överklass. tror jag.

emster sa...

är det sant? YEEEES. äntligen överklass! haha. skoja.

Linn sa...

Jo! Äta frukt med kniv! Bästa sättet. Tycker set är äckligt att bita och få halva ansiktet fullt med fruktgegg. Nej heja kniven.

emster sa...

heja kniven!

Katta Kvack sa...

Nej, inte som Ronja, som Kevin Costner i The Bodyguard. Jag låtsas alltid att jag är han när jag äter äpple med kniv. Ja, typ i alla fall.

emster sa...

jA! EXAKT så. På pricken. Du har så rätt. JAG = KEvin. Äntligen!

Anna sa...

alltså, va Grym du e på att skriva! (första gången jag läser!) (eeh, ja.. alltså, inte första gången överhuvudtaget, utan första gången på din blogg).. :)

emster sa...

åh tack! och välkommen hit!

Josefine sa...

Men du och M är ju lika lata! Han äter inte frukt om inte jag fixar den åt honom. Dvs: jag köper, bär hem, tvättar, skivar och serverar på fat. Han tycker även att det är godare med hackad frukt.Jag tror att jag aldrig sett honom skala en apelsin. När jag tänker efter vet jag inte ens om jag sett honom hålla i en apelsin. Andra latmanssaker han gör: placerar osten närmst min plats för att han ska slippa hyvla och väntar att lägga ost på sina mackor tills jag ska ha ost och då säger han "du tar till mig med va?".

Play as if there's no tomorrow sa...

ÄLSKAR denna blogg SAMT dess läsare!! Anna & Miss Muffin ♥ ♥ ♥

emster sa...

Miss muffin: haha, shit va smart. jag HATAR att ta i osten, den är kladdig!

play as if: Tack! älskar också den här bloggens läsare! Och bloggen!