måndag 21 februari 2011

Yo!

Har hängt lite hemma hos Äpplet eftersom det är snorkallt ute och jag inte kan vara hemma på måndagar (Rut är här då och är jag hemma är jag bara i vägen). Äpplet berättade att Mike har opererats. De söv inte ens ner honom utan bedövade bara och så köttade de upp hela benet och skruvade fast ELVA skruvar. Det är ju inte klokt. Det första Äpplet tänkte när hon hörde det var "Hoppas att det inte blir problem när vi ska gå igenom tullen på Mallis i sommar". Min första tanke var "Hur kan man ha skruvar i benet, blir man inte förgiftad av metallen". Det verkar som att han ska ha kvar tio av de där skruvarna resten av livet. Kan det verkligen stämma? Det känns lite risky tycker jag. Ungefär som de där tjejerna som gör bröstförstoring och sen åker silikonet runt i kroppen och förgiftar en så man blir sjuk och får typ "fibromyalgi" eller liknande sjukdom.

Anywayz. Det var vansinnigt roligt när Dejan och Pippo lekte idag. De bara skulle ha samma leksak hela tiden. De satt mitt emot varandra och så tog den ena leksaken. Då blev den andra sur och tog tillbaka. Detta skedde cirka hundrafemtio gånger. (Inget skämt). Pippo är starkare än Dejan så han vann. Men då körde Dejan  sitt knep "grina" så att vi (mammorna) vänligt men bestämt bände loss leksaken ifrån Pippo och gav till Dejan. Min dotter gets her way...

2 kommentarer:

Play as if there's no tomorrow sa...

Stackras MIke osv, men på rikko: säg åt honom att fixa läkarintyg på att han har skruvarna innan ni reser. Min kusin har haft mer än en dust med diverse säkerhetskontrollsmännskor. Från Israel höll han knappt på att komma hem. Ok att Israel är helt bananas nojjiga över sånt, men alltså. Läkarintyg. Tips.

emster sa...

mygod. äre sant! tack för tipset. ska tipsa vidare!