söndag 27 februari 2011

Scrooge 7 mån

Hon är sju månader nu.

Förtydligar - sju - 7 - EN SJUA!

Folket, FATTAR NI hur fort tiden går? Det är GALET! Kan man inte sätta världen på slow motion ett tag? Jag menar, snart ska hon va hemma med sin pappa och sen är det dagis och hela den karusellen. Jag vill vara med Lillungen jämt! Vill inte hämta/lämna dagis, stressa till/från jobbet.

Mvh
Livrädd för att börja jobba igen

8 kommentarer:

emve sa...

Gluttisen är ganska precis 3 månader nu och jag tycker det går sjukt fort. Känns som jag också ska jobba alldeles strax. ÅNGEST.

Y sa...

Pyret är fem månader och jag får panik av att tänka på att föräldraledighetem kommer ta slut. Just nu känns det inte alls lika roligt att vara jämställda, blää behöver verkligen pappan vara hemma?.. ;)

Faster sa...

När kommer ni hit???:))
Pussa majsan från mig

emster sa...

Emve & Y: Man blir galen när man tänker på hur fort det går. Bäst att inte tänka...

Faster: vi kommer ner helgen den 18 mars tänkte vi! KUL VA!

Y sa...

Bäst att inte tänka... hm, känns som något att leva efter. Inte tänka - härmed sätter jag hjärnan på paus. Amningen har redan pausat halva hjärnan så det borde vara lätt att pausa andra delen också. Skönt - bara vara:)

Play as if there's no tomorrow sa...

Alla tycker min bror och svägerska är koko som varit hemma med alla (fyra) barn tills de vid treårs-åldern börjat på dagis. Alla utom barnen (och mamman och pappan förstås). Dock att de är sjukt lyckligt lottade som har kunnat göra så, rent ekonomiskt alltså. Verkligen inget som går för alla.

emster sa...

mygod vilken lyx!

Play as if sa...

Aslyxigt! De har levt på en lön och alltså vänt på varenda slant, men fått ihop det plus kunna åka till kolmården och sånt ändå. Men som sagt. Få förunnat.