torsdag 10 februari 2011

liten kiddouppdatering

okej, har ju inte bloggat så mkt. detta pga att IRL så har det varit fullt opp och såna grejer. och vet ni att lillungen kan sitta (bra) nu. *stolt mama* hon tycker att det är jättekul men ibland trillar hon och då blir hon ledsen och skriker och man får trösta. hon har inte fattat att hon ska ta emot sig med händerna. hon ba DONK trillar rakt ner på huvudet och så ligger hon där och kippar efter andan för att hon blir så arg.

igår var vi hos Äpplet. Dejan lekte med Pippo. Han är tre mån äldre och kan krypa, Dejan är rysligt avundsjuk. Hon försöker härma men det går inte. Hon kan inte tekniken och förstår inte att man måste trycka upp rumpan samtidigt som man trycker upp överkroppen. Sjukt gulligt när hon blir så frustrerad och trött att hon lägger ner huvudet i mattan och grinar. Haha!

nu kanske det låter som att det enda Dejan gör är att lipa men det är det inte. Dejan mkt gla lillunge. Hon är bara lite frustrerad för att hon inte kan saker.

Anyhoo, igår blåste jag såpbubblor för Pippo och Dejan. Pippo jagade dem och försökte smälla. Dejan jagade också. Men... ehm, försökte äta... Sjukt smart unge det där.

Inga kommentarer: