tisdag 17 mars 2009

I huvudet just nu

Sådant som har ”poppat” upp i mitt huvud under dagen:

Varför går alla små tanter framåtlutade? Kommer jag också att bli en liten framåtlutad tant? Nu när jag snart är 30 menar jag…

Jag blir lika förvånad varje gång jag ser en ”fräsch” röka. Är de nyinflyttade och vill verka tuffa, eller vad är grejen? Typ, de vill ha en anledning att följa med ut på rasten/fikapausen och skaffa nya kompisar?

Har ff jätteont i kärringknölen på foten. Har därför på mig svarta gympisar, stil ”Converse”, fast de är från Cheap Monday och kostade femtio spänn på rea. Undra vad alla stiffa på jobbet tänker. Undra om de tycker att det inte är tillräckligt ”corporate”. Fuck’em!

Jäl vill att vi ska gå på Where the action is men jag tycker att det verkar vara lite gammelgubbe över det (Neil Young, Nick Cave = typisch old men). Vill kanske hellre gå på Maia (= söt, ung, fräsch). Eller Titiyo (vacker).

Imorse hade jag sjukt stora påsar under ögonen. Jättefult. Det är verkligen deprimerande att vara så här ful.

Jag läste i tidningen att bilder på små kattungar kan ge samma känsla av tillfredsställelse som att ha sex, kela, äta god mat, dricka champagne etc. Det är ju det jag alltid har misstänkt! Man mår helt enkelt mkt bättre om man har missepisse!

Väldigt pinsamt att jag är så osäker på dvd-spelaren. Måste boosta min självkänsla gällande teknikprylar. Är tuff, framåt kvinna, klarar det jag företar mig osv.

Är det inte konstigt att en generalmajor ska agera bröllopsplanerare åt Vickan och Daniel? Vad ska han bidra med? Glamour? Don´t think so. Pinsamt ju. Fast iofs är hela grejen pinsam.

2 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Ja men visst blir man förvånad på fräshingarna som röker. Och liite liite besviken. För man väntar sig mer. Men kanske vill de ha kompisar, kanske är de osäkra. Kanske kan de inte rå för att de en gång provade och fastande i skiten. Men jag tycker det är ofräsht. Så är det bara. Can´t help it!

emster sa...

Jo men visst äre ofresh!