Hej internet, vet ni om det finns won ton plattor som är glutenfria? Alltså såna man gör dumplings av? Är de glutenfria? Kan ngn gå till random asiatisk butik och kolla? Hittelön.
Men det verkar ju vara de man gör själv, va? Tänkte att de man köper kanske är gjorda på rismjöl för vanligtvis är väl deras nudlar som man har i mat gjord på rismjöl och vete är väl mest i desserter?
Jag vet faktiskt inte. Jag kom inte in på nån specifik won ton-sida, utan körde en generell google på eng+svenska och bägge verkade säga samma. Men på glutenhyllan kanske det finns? Funkar inte glutenfria lasagneplattor uppblötta istället då?
5 kommentarer:
Google säger att degen vanligtvis är gjord på vete, ägg och stärkelse. Sorry!
Men det verkar ju vara de man gör själv, va? Tänkte att de man köper kanske är gjorda på rismjöl för vanligtvis är väl deras nudlar som man har i mat gjord på rismjöl och vete är väl mest i desserter?
Jag vet faktiskt inte. Jag kom inte in på nån specifik won ton-sida, utan körde en generell google på eng+svenska och bägge verkade säga samma. Men på glutenhyllan kanske det finns? Funkar inte glutenfria lasagneplattor uppblötta istället då?
tror de är för tjocka?
aha. ja då vet jag faktiskt inte. Gå till asiatisk butik?
Skicka en kommentar