onsdag 1 december 2010

iddi!

Är farligt nära ett nervsammanbrott. Cirka en millisekund från att ett blodkärl i hjärnan brister för att jag biter ihop käkarna så hårt. DET BOR SÅNA IDIOTER I VÅRT HUS!

Jag och Vickan (också föräldraledig) kom överens om att vi kan låta barnvagnsrampen vara nere på dagarna eftersom det bara är vi som springer i trappen då. Det är Sveriges bredaste trappa så man kan ju gå sidan av rampen. Det tog typ tre dagar sen satt det en lapp som ba "kan ni fälla upp barnvagnsrampen efter er. Snälla!" Men ba "HUR FET ÄR DU SOM INTE KAN GÅ PÅ SIDAN?!" *hållerdetinombords*

Anyways, ni kanske har hört talas om att sophämtningen i Sthlm är ett skämt. PÅ väg ut imorse var det stopp i sopnedkastet (som är precis innanför dörren). Vad gör folk? På riktigt, vad tror ni att folk gör? 

De ställer sina jävla sopor precis innanför dörren. 

Amenasså! Det blir ett jäkla liv och LAPP om man inte fäller upp barnvagnsrampen på dagarna när alla andra ändå är på jobbet. Men SOPOR går bra att lämna i trappen? 

Blev så vansinnigt arg att jag tog alla soporna och ställde dem i bredd över trappan. Gick sedan och formulerade en arg lapp i huvudet som jag skulle sätta upp när jag kom hem igen. Tyvärr har hon tanten med hunden redan ringt och klagat så nu har de varit här och hämtat soporna. Känner mig snuvad på konfekten. Hade SÅ velat sätta upp den där lappen och därmed ärkefettona på plats! 

4 kommentarer:

Linn sa...

Åh, jag skulle ha velat se dig när du omsorgsfullt radade upp soppåsarna över trappen, kanske tog ett steg tillbaka och beaktade ditt verk för att flytta mittenpåsen ett uns till höger. Så. Nu blev det fint.

emster sa...

jag va rätt nöjd faktiskt!

Ninde sa...

Meeh vilka idioter! Buss på dem bara! :)

emster sa...

eller huuur!