fredag 9 oktober 2009

Affärsverksamhet

En annan rolig grej Kare Bear gör är att hon viftar med armarna mot folk. Så att man ska passa sig så att hon inte ”dänger till en med gäddhänget”.

Och när vi var mitt uppe i värsta finanskrisen och folk var rädda för att få sparken hade Kare Bear en plan om att vi skulle starta bordell. Vi skulle ha specifika karaktärer, typ Kare Bear skulle vara elak sjuksköterska, Nita skulle vara eldig flamencodansare osv. Vi skulle ha ”kontor” på Malmskillnads och ”serva” alla slipsarna som fick behålla jobbet. Sen kom Kare Bear på att vi skulle kunna ha kombinerad bordell/kemtvätt. Kemtvättar slipsarnas kostymer medan de underhålls av sin favoritdonna.

2 kommentarer:

Ninde sa...

Ha ha strålande.Inte ens Mellanchefen skulle ha komit på något sånt (eller vågat yttra det iaf.) Vilken karaktär skulle du varit föressten?

mirijam sa...

Okej, MÅSTE kommentera på den här med:

På gymnasiet hade vi en liknande plan (helt oseriös så klart) och när vi gjort klart diverse arbetsområden så sa vi till vår kompis Fredrik att han skulle vara gigolo, varpå han blir SKITSUR och svarar på sin galna halmstaddialekt: "Vad fan ska jag bära koffertar för?, men det lät mer så här: "Vaffan ska ja bäa koffetta fö?"

15 år senare dör jag lite varje gång jag hör både ordet gigolo och pickolo.