söndag 17 augusti 2008

Förtydligande

Jag vill bara förtydliga. Länken i förra inlägget betyder inte att jag och Jäl har gjort slut. Vi vill meddela att vi fortfarande är kära och the wedding is still on. Ingen orsak att oroa sig. Jag känner mig ensam i mina åsikter ibland bara. Oavsett om de är om Kungen, Jihde eller sommarhus.

Jäl vill även att jag ska skriva att Sofia Källgren har tagit över stafettpinnen som Sveriges mest pretantiösa sångerska efter Charlotte Perelli. Att hon hade ett helt fruktansvärt überpretto framträdande i Nyhetsmorgon i morse. Med blåsmaskin och hela baletten. Lite kräkframkallande. Vi var tvungna att byta kanal för att det blev så pinsamt. Hon sjöng Mio min Mio fast på engelska = Mio my Mio.

"Kommer du ihåg när den kom" frågar Jäl mig. "Det var då Panflöjten slog i Sverige."
Ja, det var tider det.

5 kommentarer:

A. sa...

Fel fel fel av Jäl... Panflöjten har varit det mest använda instrumentet och super-inne sedan 1950 då tunnelbanan invigdes.

Sen visst, en liten revival med Sofia Källgren och Dana Dragomir men där har Jäl fel. :-)

emster sa...

A: Jäl känner sig felciterad. Han ställde mig en frååååga. Jag uppfattade det inte så men efterhandskontruktion you know.

Sen säger (hetsar) Jäl (hängandes över min axel), att du har fel fel fel, panflöjt kan ICKE vara det mest använda instrumentet sedan femtiotalet. Fast kanske i tunnelbanan...

:-)

A. sa...

Klassiskt fall av både svaret "Jäl har både rätt och fel". I Tunnelbanan har det vart det hetaste instrumentet länge. Hetare än vad personsökaren var under 80-talet (-90?)... Mkt hetare.

Men jag kan ge honom att det inte är det mest använda. Men att det Panflöjten slog då är felaktigt. Folk har tiggt pengar med den länge. Så länge att den faktist framkallar spykänslor... Tillsammans med Syskonen Glenmark är det rent ut sagt olidligt. (orginal Mio min Mio och shit vad gammal jag är som känner att jag måste impa med att veta vem som gjorde orginalet)

emster sa...

A: du verkar vara i rätt ålder för att minnas korrekt (till skillnad från mig o Jäl). Vi undrar, kan man säga att "Årets livsmedel 1995" var Sweet n Soursåsen?

A. sa...

Det tror jag är korrekt. När man kommit upp i min ålder så minns man inte alltid korrekt... ;-)