fredag 19 november 2010

Konsumentblogg

egentligen tycker jag att det är så jävla präktigt när man håller på och "tipsar" på bloggen om vad man handlat och så. värsta efterköpsbeteendet. *örka*

MEN!

Är så sjukligt nöjd. Har köpt åkpåse till Dejan (åkpåse är en liten sovsäck för bebisar). Har ojat mig över jävla åkpåse i flera veckor. Det är väldigt dyrt. kostar tusen kronor om man vill ha "märke". och asså bloggen: hon har redan fått så mkt, vill ha råd m grejer till mig o jäl också. ngn slags rättvisa får det ju vara. har iaf nu hittat en som är billig och bra och har hål för bälte och fleece inuti och upphängninggrejer och fästen och öppningsmöjligheter vid fötterna och gud vet vad. är så FRÄLST. vill dela med mig.

Varsågoda: tvåhundrafrigginnittioniokronorpåstadium. *predikar*

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Jag tycker tvärt emot att det är super när man blir tipsad om bra saker från sina vänner, så man slipper gå på nitar. Men det får så klart inte ta över bloggen, utan bara tips då och då.

emster sa...

ja det är klart att det är bra med tips fr våna man litar på. jag menar bara när det blir "skrytigt" typ "allt jag köper är så bra" du hajar säkert. puss på däj!

Jäl sa...

Jäl: Men kan vi inte bara köpa en sovsäck?

Emster: Nä för bla bla och blibli man måste ha ditten och datten

Jäl: Eh say what?

Soffipropp: Jag köpte en sovsäck till syrrans unge den e grym!

Emster: Men guuud va bra det skall jag köpa direkt.

emster sa...

eh. nej du ba "vi köper en VANLIG sovsäck och KLIPPER AV och SYR OM. och jag ba "NEJ".

Livet runt 30...5 sa...

Perfekt! Såsom jag googlat för att hitta råd om en bra sovsäck till vår 2 1/2 åring. Och denna använder de på hans dagis eftersom alla sover under bar himmel när det är vila.
Tack för recension - nu åker vi och köper.

emster sa...

Livet: Är SÅ himla nöjd! Hoppas ni också blir det!