söndag 18 april 2010

Pengar

Det där med barnvagnen gick på elva och ett halvt tusen kronor. Det är förskräckligt mkt pengar. Vansinnigt rent utav! Men vad ska man göra? Det är ju ens lille hjärtegryn som ska ligga där och man vill ju att han (eller hon, men jag gissar på han) ska ha det bra. Och va tuff! Kosta vad det kosta vill!

Dessutom har mamma sagt att hon vill betala barnvagnen.

5 kommentarer:

Mirijam sa...

Iiiiiiiik!

Men om mamma betalar så. Men FUKK vad dyrt. Är det så dyrt?

*kniper ihop låren*

emster sa...

mirijam: ja. och vi har inte köpt säng, skötbord, skötbädd, baby-jävla-gym, babysitter etc. Undra vad man behöver EGENTLIGEN...

Tehataren sa...

Det finns rätt många som tjänar rätt mycket pengar på att föräldrar inte vill snåla när det gäller det viktigaste i världen.

Vad man behöver brukar man märka efter ett tag. Väääääldigt mycket går att köpa begagnat i gott skick för en bråkdel av nypris. Mycket får man av välvilliga vänner som har över, eller bara tycker om att ge presenter till små barn. De där vännerna ska man räkna med, inte för att man är snål, och tänker få presenter, utan för att man får dem oavsett, och om man ska ha dubbelt eller trippelt av allt blir den lilla exklusiva lägenheten på Kungsan djävligt full.

Några väl valda tips.

Mirijam sa...

Tips från trebarnsmamma:
http://blogg.aftonbladet.se/fotbollsfrun/2010/04/vad-ska-man-kopa-1

emster sa...

Te: när man bor i ett gammalt hus med trånga utrymmen är utbudet på blocket tyvärr väldigt litet. Dessutom har vi en skitliten bil. Vi har inte så mkt att välja på när det gäller vagn.

Mirijam: tack för tipset. har även en lista i en bok jag har fått med vad man kan/ska/bör/måste köpa. Måste säga att jag är sjukt besviken på utbudet på blocket. tex kan vi bara ha skötbord som man fäster på badkaret, vi får inte plats med ngt annat och de som finns på blocket är väldigt få samt att de inte är speciellt mkt billigare än att köpa nytt!!?? Det är helt sjukt. Från början var vi också heeelt inne på att köpa begagnad vagn men vi gav upp den tanken rätt snabbt. Det finns EN vagn på marknaden som går in i vår bil. Den har vi köpt. =)