lördag 10 april 2010

FÖRTRYCKT!

Jäl åkte och spelade tennis med Mike i morse. Väckte mig med sin jävla snooze. Kunde inte somna om! Han ba "du kan väl plocka ihop tvätten och se om det finns en tvättid ledig medan jag är borta, och börja städa så det är rent och snyggt när morsan och Fej och dom kommer...?" Jag ba "måste vi verkligen tvätta, vi gjorde ju det i tisdags??" och han ba "du kan väl kolla om det finns tid och sedan börja med bla bla..." och jag - tyckte det verkade orättvist - sa att "nej, jag tänker också ha fria aktiviteter till kl 11!!" och han ba "jag sticker nu, kolla det där med tvätten" och jag ba "hej då, hälsa mike".

För en kvart sen. När jag kom ut från duschen, hade jag ett missat samtal på mobilen från Jäl. Ringer upp, tror att han är på väg hem och undrar om jag vill ha ngt från affären. MEN NEJ! Han ba "jag är på väg till Vällingby, vi ska kolla på tröjor till fotbollslaget" och jag ba "VA!?!".

Asså. 2010. Menar han att JAG ska va hemma och tvätta och städa medan HAN först spelar tennis och sedan ÅKER OCH SHOPPAR? Till ett misslyckat litet jävla KORPENLAG!?!

Blev vansinnig och ba "VI. HÖRS." i mobilen. La iskallt på, gick direkt och slog på datorn för att kunna dela med mig av detta gammeldagsa förtryck!

Tänker överhuvudtaget inte ta bort ett enda jävla dammkorn i läggan! Det är hans familj som kommer upp. Han får fan va ansvarig för städningen, jag hade kunnat hjälpa till. För att vara jämställd och schysst! Men när det ska va så här, då får det va. Jag är inget jävla mähä som han kan köra med!

Nu går jag ner på stan och klipper mig, slingar blonda fina slingor och shoppar upp det sista på gemensamma kontot!

2 kommentarer:

karro sa...

helt rätt, you go girl! dessutom är du ju gravid o då är du sjukt värd att shoppa upp det gemensamma kontot med lite snygga gravvokläder!

Miss Baglady sa...

bra jämställdhetsjobbat!!