onsdag 19 november 2008

Morr!

Jag måste nog börja ta det lugnt igen. För på väg upp i rulltrappan från Hemköp såg jag en reklamskylt. Det var en bild på ett får som står på bakbenen. Det kompletteras med texten ”We like cheap”.

Eh, ursäkta?

För det första så är det inte ens roligt! För det andra så stavas det inte likadant. Men framförallt, det uttalas inte likadant!

Det.Är.Så.Dåligt!

Dåligtdåligtdåligt.

Jag blev så förbannad! Så arg att jag nästan började grina. Fick andnöd. Stampade demonstrativt med fötterna när jag gick upp i rulltrappan. Bara för att mötas av nästa hån mot professionen: en affisch av en ung kille i lite rufsigt hår (det är ju så modernt) som håller i en stor silverknapp med för töntig text. Då fick jag nästan hjärtstopp. Klampade hela vägen till jobbet och var helt slut när jag damp ner på min plats.

Fifan.

Bara för det här tänker jag behålla jympaskorna på hela dagen. Tänker inte byta till klackisar. Bara för att markera. Liksom.

5 kommentarer:

karro sa...

jag rekommenderar dig att inte se tv-reklamen.... cheapreklamen spelas jämnt..

Ninde sa...

Cheap reklambyrå?

S sa...

Jag funderar på att ha en Conversedag på jobbet imorgon. Men it´s all about kjol, dräkt och klackskor. Vi är så tråkiga på mitt jobb.

A. sa...

Och det betyder att fårskallar använder Tele2... :D

Fast här kan jag var part i målet...

emster sa...

Karro: Tack för tipset!

Ninde: Hehe...

S: Just do it? (Det gjorde jag - med det märket också)

A: Kan hända att du är det. Jag ringer med "staten". Blir du glad nu?