torsdag 30 december 2010

imorgon planer

imorgon ska vi åka till mamma och pappa och vara med lillungen så att hon vänjer sig och inte bölar ögona ur sig när älskade mamman (jag) går på fest. vi ska äta chili con carne till lunch. mamma har både smsat och ringt och kollat vad som är bra lunchkäk. jag sa nej till hummer för det ska vi äta på kvällen. jag föreslog chili con carne. mamma kontrade med fryst lax. jag sa "gör vad du vill". då föreslog hon "kyckling". jag sa "det spelar ingen roll gör vad du vill". då sa hon "men säg vad du vill ha!!" då sa jag "jag föreslog chili con carne men det var bara ett förslag. gör vad du vill."

en timme senare fick jag sms: det blir chili con carne.

herregud. den kvinnan och hennes nerver alltså.

på kvällen ska vi åka till foppa och bea och äta middag. jag ska bli berusad och skratta för högt och för länge. that's how i roll. sen ska jag snusa och bli snurrig. efter det ska jag säga till alla att de är så bra och att jag gillar dem så mkt. sen ska jag be min man att vi ska gå hem och ligga lite. eller så kanske vi ligger innan vi går dit. jag har inte bestämt mig.

5 kommentarer:

glitterflickan sa...

..kanske både och? Eller e d å ta i..?

Ida sa...

Bra katten! Ni har alltså inte luggit sedan Dejan kom eftersom hon inte varit hos barnvakt förut? Gör't då både före, under och efter festen ;)

Ida sa...

*skojar*

Mirijam sa...

Håller med Ida!

*skojar inte*

GOTT NYTT ÅR!

emster sa...

glitter: man kanske drar på sig en sträckning?

ida: vi har luggat. men inte utan barn i huset... *hehe*

majsan: ha ha ha. gott nytt din lilla tokmaja!