lördag 24 juli 2010

Kom på

Jag sa verkligen till Mike och Äpplet - i går - att jag inte ville vänta på Truls mer. Att jag ville att han skulle komma nu. Och så är Truls lydig och gör så att vattnet går och försöker vara duktig och då blir jag alldeles skärrad och ba HJÄÄÄLP WTF WTF! Stackars barn. Han gjorde ju bara som han blev tillsagd. Får hemskt dåligt samvete nu.

13 kommentarer:

Ida sa...

Men åh, vad spännande! Letade mig in här för några veckor sedan och kunde inte sluta läsa. Folk som får bebisar är sjukt spännande att läsa om! Jag födde barn för dryga 3 månader och det gick förvånandsvärt bra (ryggbedövning yeah). Tips! (så fånigt att ge tips egentligen, som om man vore nån slags födsloexpert bara för att jag gjort det en gång, men skitidet) Be om Xylocain-gel när huvvet är på väg fram, det är en bedövningssalva, så slipper du..eh..the ring of fire så att säga. Hehe.
Lycka till!!

emster sa...

Tusen tack för tipset! Det ska jag definitivt be om!!

Josefine sa...

what? är truls ute nu? här åker man bort på semester lite och sen kommer man hem och då har folk hållt på och gift sig och ploppat ut bebisar och sånt. spännande det här!

emster sa...

Ja nu är Truls ute! Och han är en tjej!!!

S sa...

Åh, vad spännande! Grattis!

Magdalena sa...

Ja, grattis!

Anonym sa...

Åh! Va kul! Grattis! Truls är tjej, hurra! Så många utropstecken!

/mvh entusiastisk läsare av bloggen

Ida sa...

Åhh! Grattis till en liten bebis!! Underbart :) Är nyfiken på hur allt gick och om gelen hjälpte nåt eftersom jag rekommenderat den till alla gravida jag känner. Eller har jag gjort bort mig?

Anonym sa...

Grattis! Hoppas ni mår bra båda två.
/Skånetös i Norrland

Miss Baglady sa...

Åh Truls är en liten tjej! Grattis grattis ! Hoppas att allt har gått jättebra och att du mår bra efter förlossningen. Tänker på dig! kram

Linn sa...

ÅH lilla Trullan! Hoppas ni mår bra allihop. Men nyfödd bebbe är ej giltig frånvaro i bloggen, hör du det?

Anonym sa...

Nämen! Hej Truls!

Béatrice Karjalainen sa...

Nämen åh bebben har behagat komma sig ut nu. Grattis!