tisdag 9 september 2008

Anger management

Bloggen har blivit min livsnödvändiga ventil. Hemmasnickrad anger management. När jag blir så där upprörd att jag får andnöd, då har jag bloggen. Jag kan spy ut mitt förakt. Förut var jag tvungen att hålla tillbaka. Man kan inte brusa upp var som helst. Folk kan få för sig att man är mentalpatient. Eller knarkare. Eller både och.

Men nu har jag bloggen. Jag kan skriva av mig. Åh, befrielse!

Och jag försöker att hålla det till ett gnälligt inlägg per dag. Så jag ska egentligen inte. Jag har redan skrivit av mig en gång idag.

Men det kliar i fingrarna...

Jag kan inte låta bli! Det är så pinsamt. Jag sitter i soffan och är helt generad. Jag pratar alltså om Filip och Fredriks nya program. Har de inga riktiga kompisar som kan tala om för dem att det är ett åttiotalsprogram? Typ stadskampen och Janne Loffe Karlsson. Så känns det. Filip och Fredrik ser ut som två gubbar med dålig hållning och putmage. Det nya programmet är lååångsamt. Det finns överhuvudtaget ingen nerv. Och så farfar Oldsberg som lallar runt och har absolut ingenting att tillföra. Ta bort det liksom. Bara få det att försvinna. Det är faktiskt jobbigt när folk gör bort sig så kopiöst!

Början till slutet på deras karriärer som knasigt humorpar.

8 kommentarer:

Mela sa...

Jag är helt med dig. Hemskt. Och så försöker man byta kanal - och då sitter Lena Ph och läspar i Luuks soffa - och på 6an så är det nån film där Matt Damon spelar siamesisk tvilling. Hallå, hjälp mig!! Men, nej. Det går inte att ta sig ur soffan - tillbaka till Filip och Fredrik. Vrider mig i plågor. I sina röda och gröna byxor. Please kill me.

A. sa...

Menar du Vem kan slå Filip och Fredrik... Inte nog med att det var dåligt. Det var en kompis till mig som igår visade att det går att förlora mot dem hehe....

anna sa...

Håller inte med!

I like F+F!
Trots att de är ett uttjatad "radar-par" så lyckas de ända klämma in ett program på prime-time med ett upplägg som INGET annat program tidigare haft -Inspelningen kan nämligen inte avslutas för en segrare har korats - därför fortsatte de hela natten och avslutades först kl 03.00. Annorlunda? Ja!

Jag är dessutom fan av Oldsberg och tycker att han passar bra som rollen av F+F "tuktare". (japp - jag diggar även På Spåret!)

Så det värmer en TV-nörds hjärta - när ens egna trendspaning om "retro-programmens återkomst" verkar slå in. Jag lovar, snart kommer - Glöm inte tandborsten - i ny tappning!

Sådärja - let the debatt begin!

Anonym sa...

Hum..fattar inte riktigt Edward, om det som var annorlunda var just att inspelningen avslutades klockan 03:00 så känns ju det ärligt talat skit samma.
Det finns ju program där man kan ringa in och gissa på ett enkelt ord, de sänds ju nattetid är de också bra produktioner?

Jag håller inte med om att det var annorlunda eller nytänkande, visst finns det program som haft exakt samma upplägg tidigare tex. Glöm inte tandborsten, Gladiatorerna (för övrigt var Fredrik lite lik Hans Crispin) eller alla andra "lek och springprogram".

Här var det inte bara en dålig programidé allt var dåligt, det var för långt, var aldrig spännande, för att inte tala om komentatorn....

Håller dock med dig på en punkt...Länge leve på spåret!!!

Anonym sa...

Och ja, jag kommer att titta idag också :)

emster sa...

Mela: Jag med. Fick svettatacker av pinsamhetsångest!

A: Hehe. Pinsamt för kompisen...

Edward: Jag gillar också F+F, men detta var inte bra. Det här var för folk som gillar buskis, typ Stefan och Krister. Det var olidligt fånigt. Men jag håller med: På spåret är hur bra som helst. Oldsberg var bara helt osannolikt boring igår. Så jag hoppas verkligen inte att "Retro-tv" blir en hit.

daniel: Jag instämmer i allt. Fast jag kommer iaf INTE titta något mer!

Anonym sa...

Hahaha jag känner en som kanske ska vara med där snart... Om han kommer med =P Faktiskt enda anledningen till att jag kollar på det... :D

emster sa...

Jojjo: Du får säga till om/när detta händer. Så att vi kan lida tillsammans med din kompis... :-)