onsdag 29 augusti 2007

Alla vill till Sthlm

Jippie! Ia har fått jobb i Stockholm. Hon kommer att flytta. I oktober. Nu ska jag och Jäl gå visningar för att Ia ska få en så bra lgh som möjligt. Jäl tycker att det bästa och billigaste alternativet måste vara att hon blir ihop med Klackis, som passande nog också är singel. Och har en lgh vid Odenplan. Perfa. Och alla andra i gänget har redan hånglat med Klackis och kan liksom gå i god för honom. Typ.

De senaste dagarna har jag och Jäl varit väldigt kära. Som nykära. Mycket blickar och ta på varandra och meningar av typen: ”Nej du är söt”, ”Nej du säg först.” och så vidare. Vi har även haft diskussionen ”Men du kan bara inte vara lika kär som jag är”... Tror att vi verkligen behövde semester nu. Plus att jag precis har läst Marian Keyes Är det någon där? Den är rätt sorglig och nu är jag väldigt orolig att något ska hända Jäl. Skulle inte klara det.

En annan sak; jag saknar Internet. Det låter osexigt och inte så semestrigt men jag vill bara kunna kolla mailen och facebook. Kommer aldrig kunna flytta till ställe utan anständigt bredband.

På lördag ska jag och Jäl till Hell Mary, aka HM, och Krillian. De har precis byggt hus. Major vuxenpoäng. Vi ska kolla in villan, äta havskräftor och dricka omåttliga mängder brännvin (det finaste vinet enligt Krillians kompis). Det kommer att behövas eftersom Krillian i detalj kommer att förklara precis hur alla skruvar, spikar och muttrar har tillverkats, fraktats, tagits upp ur kartongen och sedan spikats fast någonstans i huset. Jäl kommer att tycka att det är intressant och kunna ställa relevanta frågor.
Det kommer inte jag kunna.

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Åh, jag vill också vara den med det nybyggda huset som serverar sprit och havskräftor (gratinerade då så klart!)!! ='(

När ska vi mysa???????????

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!

emster sa...

Snart!

Och huset var jättefint. Det kommer ditt och Krilles också bli!!

Kram

Anonym sa...

Hahaha, du är underbar! Låter riktigt mysigt att vara som nykär igen!!

Håller på att läsa den boken nu, har dock inte kommit så långt...

Hoppas ni fortsätter ha en kanonbra semester!!

Anonym sa...

Ps. jag har aldrig hånglat med klackis. Den som väntar på något gott... Ds

emster sa...

Ia: JA, jag väntar! Join the "Klackis group". Kanske borde vi starta en group på facebook?

Alltså, kram!

Anonym sa...

Absolut, en klackis-group får det bli!
KRAM