tisdag 10 november 2009

*ring ring*

Jäl ringde mig tre gånger när jag satt på möte med en tidningsmakare som ville ge tips och goda råd till vår kundtidning. Jag tryckte bort alla gångerna. Sen när jag ringde upp svarade han inte. Fick ren och skär panik och ringde säkert sju gånger. Ringde till och med hans arbetes växel och bad att bli kopplad. Såg för mitt inre olika bilolyckor, knivmördare, hjärtinfarkter, arga fondandelsägare mm som gick lös på min lilla oskuldsfulla och fina Jäl.

Till slut svarade han och ba väste: Jag sitter i möte! Kan jag ringa sen?

Så allt var bra. Ingen fara på taket.

En gång när Jäl var sen ringde jag till alla sjukhus och tjatade och sa att de måste lämna ut uppgifter till mig. Så grät jag en skvätt i telefonen och sköterskan fick trösta och försäkra att hon skulle lämna ut uppgifter om de hade tagit in honom.

När Jäl kom hem satt jag och grinade hjärtat ur mig i soffan och försökte hulkandes förklara att man måste ringa och säga om man är sen. Han har varit väldigt bra på det sen dess och jag har inte behövt trakassera några sjukhus. Men idag var det nära ögat.

8 kommentarer:

Miss Baglady sa...

ja usch man blir värsta orolig. Både för dig (när du vart borta så länge nu) och så blir man ju orolig om de inte svarar.

VAD SOM HELST KAN JU HÄNDA.. Jue..

emster sa...

Men jag vet. Världen är FARLIG!

Anonym sa...

Sådär gjorde jag också en gång när jag inte fick tag på pojkvännen. Rinde alla sjukhus i centrala Stockholm eftersom jag visste att han befann sig i city. Rinde även och snackade med polisen. Sen visade det sig att pojkvännens batteri på mobilen tagit slut och det var därför han inte svarat. Han hade även tagit fel på tiden och var därför försenad till vår träff. Jag trodde att telefonen inte funkade för att han hade blivit påkörd av en bil (och det var ju pga olyckan som han inte kom i tid).

Skämdes lite efteråt över min överdrivna reaktion. Skönt att höra att man inte är ensam.

emster sa...

Anonym: Du är inte ensam. Jag är lika mkt drama queen. Kan inte hjälpat!

Tehataren sa...

Det där är kärlek.

Det händer aldrig hemma hos mig!

emster sa...

haha! kan inte hjälpa det.
Vi ensambarn utvecklar oftast en "fantastisk" fantasi.

Hon i repan sa...

haha, vi ensambarn ja..
Men kunde inte växeln möteskopplat karln? Och dig med för den delen.

För övrigt: Du är för jäkla rolig! Mera mera!

emster sa...

Hon i repan: Jag veeeet inte, kan inte sånt. vad betyder det?

För övrigt: Tack, nu blev jag glad!