fredag 6 november 2009

Minne

Jag ska köpa en liten noteringsbok med fin penna till, eller vänta! Jag ska köpa en sån där Agent Cooper (Twin Peaks) tala-in-på-mojäng så att jag kan spela in alla balla idéer jag får till bloggen. För jag glömmer bort.

Som imorse när jag gick till bloggen, eh jobbet menar jag, så kom jag på säkert hundra grejer att blogga om som var hur feta som helst. Men nu kommer jag inte ihåg en enda.

Måste köpa Agent Cooper grejen. Tänk er när jag går omkring inne på Ica och pratar i min mojäng och ba: ”kom ihåg att blogga om galen tant som plockar upp bajs från äcklig hund inne i mataffär”. Och tanten ba glor surt.

8 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Hehe, jaaa vad coolt om du skaffar en sån. Då komemr du ju komma ihåg ännu mer av alla coola grejor du tänker på så kan du blogga det.

Löp å köp:)

Kitty sa...

Samma här! Promenaderna till och från jobbet ger massor med idéer men när jag väl sitter ner och kan skriva så är det som bortblåst. Jag har ändå ljudinspelning på mobilen, kanske borde testa det...

Jäl sa...

mobilen kan nog funka.

emster sa...

Miss BL: Jag veeet så coolt.

Kitty: Det är så typiskt.

Jäl: visa mig? jag tänker köpa med riktig champagne hem o en flarra amarone. femhundra spänn på bolaget. bara så där!

.perpotator sa...

jag brukar komma på alla mina bra i duschen. sen glömmer jag bort dom när jag har duschat klart. kvar blir bara fragment av braighet. typist!

emster sa...

Det är sjukt att man är så briljant när man inte behöver vara det. Och sen är det som bortblåst.

Ninde sa...

Ha ha vad coolt det vore om du gick runt sådär. Helst i beige trenchcoat också, för den rätta undercover känslan..;)

emster sa...

Hehe. Ja men eller hur!