onsdag 4 november 2009

Abstinens

Just nu har vi bara ettan, tvåan, fyran, barnkanalen och svt 24. Vi kommer bara ha de här kanalerna jättelänge. Flera många dagar. Till OnDemand-boxen kommer.

Det är typ bara nyheter, väder och dokumentärer på de här kanalerna. Så jävla trist. När man jobbar i finansbranschen på dagarna vill man ABSOLUT INTE ha verklighet på kvällarna. Man vill ha härliga serier och flykt. Fattar ni, jag orkar inte höra om konjunkturvändningar och börsen och företagens vinster och rapportsäsongen och förväntningar och prognoser och bla bla bla. Och nu tänker ni så här "men hon jobbar ju med marknadsföring, vad kan hon om skiten?"

Ingenting, men förstår ni, jag måste skriva om korrläsa artiklar om allt det här. Två gånger i månaden är det typ sjuttioelva artiklar som trillar in som bara innehåller ord som "makrodata", "fundamenta", "globala tillväxtmarknader", "vinstvarning", "makrostatistik" och "stimulans". Detta är toppat med vidrig "akademiska" dvs en massa onödiga ord som "förvisso", "konklusion", "dock" osv. När man är omgiven - dränkt - i den här typen av ord vill man fan inte se på verklighetsteve på kvällarna.

Man vill ha NÖJE.

Hela min värld har blivit rubbad. Jag har inte teve!

Tack gode gud att True Blood sänds på ettan!

1 kommentar:

Tehataren sa...

Fy satan!
Stackars stackars dig. På riktigt. Stackars dig! Verklighetsflykt är fan en mänsklig rättighet!!!