fredag 6 november 2009

Jippiehoo!

TJOHO DET ÄR FREDAG! HUR LYCKLIG ÄR INTE JAG! (föreställ er en tokig liten hund som hoppar upp och ner av glädje och skuttar runt och gläfser, rullar sig i gräset och sedan försöker jaga sin egen svans, yr av lycka) (fast asså jag gör ju inte det, är skittrött, orkar knappt resa mig från min plats, men hade jag haft ork hade jag hållit på som den där hunden) (eller jag vet inte om jag hade rullat mig i gräset, men iaf, ni fattar. Jag hade rört på mig – "hopp, hopp").

Kan knappt fatta att det är sant – äntligen helg! Har längtat hela veckan. Verkligen längtat. Åh, vad härligt! *score liksom*

Vi skulle ha haft middag med Betsy, Sebster och Huggan ikväll men Betsy är ”sjuk”. Så jävla dåligt att ljuga. Som att vi inte fattar! Anywho. Ska bli skönt att slippa dem. Vi vill inte träffa dem ändå! Vi är hellre hemma själva och råhånglar och är snygga! De kan ju sitta där i mysbyxor i sitt soc-hus i Vasastan och skräpa. Det hade ju varit kul för Huggan att få komma till Kungsholmen och känna av high life men nu blir det inget med den saken. Han får ännu en fredag med blodpudding till middag och en halvalkad morsa som somnar i soffan. Stackars barn.

4 kommentarer:

Miss Baglady sa...

HAHAHAH du är gryyyyym

emster sa...

Grym som i elak? Näääää... ;-)

Betsy sa...

Så här är det i ett soc-hus. Vi har ingen soffa. Ligger en madrass utslängd på golvet. *jätte mysigt*.

Åh det har varit jätte synd om mig i helgen. Jag förkyld. En son som är förkyld och håller en vaken hela natten eftersom han e snuvig och inte kan snyta sig.

Tragik o panik. Kräver medkänsla!

emster sa...

Jag känner med dig. Du borde byta lgh med kärringen.