torsdag 26 februari 2009

Anhörig

Jag var hemma hos föräldrarna igår för lite "myspys" = jag och pappa proppar i oss räkor och mamma far upp och ner för att ”oj, vattna blommorna” och ”oj, titta utsikten” eftersom middagen råkar sammanfalla med Glamour (mammas avkoppling). Det var ett extra spännande avsnitt igår eftersom en gubbe vaknade upp ur sin koma och det ställde till det lite för de andra i serien.

Efter middagen "umgicks" jag och mamma = jag ligger i soffan och kollar på Vänner och mamma ligger i andra soffan och löser Suduko som har blivit ”lite av en drog”. Hon löser fyra Suduko under Vänner – två lätta och två svåra. Efter det börjar Semestersvenskar och mamma går igång stenhårt. Hon förklarar vilka alla är, vilka vi gillar och vilka vi dissar. Jag tröttnar efter halva Semestersvenskar och ber att få bli hemkörd. Då kommer pappa ut och ska säga hej då. Han är helt vriden och sned i överkroppen så jag frågar om han har ont i ryggen. Då ler pappa stort och säger att ja, han har så ont i halsen. Jag ba: asså ryggen pappa! Har du ont i ryggen? Pappa svarar att vi nog inte ska kramas och jag ba *ger upp*.

På vägen hem kör mamma över helstreckat tre gånger och mot rött en gång. Hon säger att det aldrig blir så när hon är ensam i bilen. Sedan glömmer hon var jag bor och missar att svänga av till min gata.

Hjääälp!

Mina föräldrar har fått Alzheimers!

2 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Det där är vanligt förekommande i det flesta respektabla familjer :)

Det är nog inte alzheimers, snarare ett vanligt litet glömma-vart-dottern-bor-för-jag-tänker-på-nåt-som-hände-i-glamour-beteende ;)

emster sa...

*hoppas*