tisdag 10 februari 2009

Hillu there

Idag var jag "tränare/handledare" på den där kursen jag har försökt att dodga. Men det gick bra. Jag ba hej hej säljteknik och fördjupad produktkunskap är kuuuul och alla ba okej då och sen kom det lite specialister och berättade mera och alla ba lyssnade flitigt och sen åt vi lunch och efter det gelehallon. På eftermiddagen blev jag jättetrött efter att ha lett krampaktigt i sex timmar och nickat uppmuntrande mot alla nyanställda. Och en kille sa att han tyckte att mitt jobb verkade vara världens bästa. Han hade också pluggat marknadsföring då blev jag lite glad för det är ett kul jobb. Sen fikade vi lite och hade grupparbeten (inga rollspel för det var de jätterädda för). När vi var klara gick jag och hämtade ut mitt nya körkort på posten och han i kassan sa att mitt kort var jättefint och att jag skulle vara nöjd. Åh tack pep jag och sen gick jag hem och lagade hemmagjord chili con carne till my man och han ba kryddade med tomatpuré efteråt. Sjukt konstigt men det var väl en pik och så gick jag in i badrummet och speglade mig och drog in magen jättemycket och tänkte att jag nog har gått ner lite i vikt och sedan tog jag ett supervarmt bad och läste lite Twilight. Så jälla varmt, var tvungen att gå ut på balkongen i bara handduk och kyla ned mig. Stod där ute i säkert fem minuter. Jaha och sen tvättade jag håret och drack ett glas saft och läste bloggar. Ni är så roliga alla bloggare och sen ville Jäl kramas så han fick en kram och nu bloggar jag.

Hej då.

8 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Hahaha, vilken intense dag du haft. Bra jobbat. Till skillnad från mig som mest bölade;)

Bästa vila i badkar.

emster sa...

Mmm, lite intense faktiskt. Och du kommer att ha en bättre dag imorgon...

emster sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jäl sa...

puhh som ett helt Gilmore Girls avsnitt....inte konstigt med tomatpuré det är ju som att du alltid ska ha en massa kryddor på när jag lagar mat. Du gillar stark mat, jag gillar smaker :)

Felicitas sa...

Hahaha! Du är underbar, vet du det? :)

Ninde sa...

Ha,ha strålande sammanfattning!
Men en sak får jag inte riktigt ihop: "När vi var klara gick jag och hämtade ut mitt nya körkort på posten..." Öh du menar: "that place formerly known as Posten-now-could be anything from ICA Stig to Svempas kiosk?" eller lyckades du lokalisera: "ett actual Postkontor as back in da old days-but-soon-to-be nedlagt?"

A. sa...

Vad fan gör man när man Dodga:r något? Skriv så vi gamlingar förstår...

Hmmpff... dagens ungdom.

emster sa...

Jäl: Gilmore rockar!

Felici: DU MED!

Ninde: Jo men det var ett posten, ett riktigt posten. Tänka sig!

A: ibland är du så OLD! Dodge = ducka. Alltså jag har försökt undvika den där kursen :-) :-)