söndag 10 oktober 2010

Natten

Lördag natt. Jorå, visst vare party. Dejan började gny vid halv fyra. Stenhård morsa som jag är låg jag kvar och ba "hon behöver nog bara prutta, hon somnar om". När hon en halvtimme senare ff gnällde gick jag upp. Stackars bebis hade kissat o bajsat snett. (fick såklart svettattack över att va dålig morsa). Värsta blöjan hittills. Bajset hade liksom runnit ut m kisset. Pyjamas nerbajsad, säng nerbajsad.

Inte konstigt att hon va ledsen.

Men hallå! Kan hon inte säga till på riktigt istf att ligga där och smågny. Det är taskigt. Hon får mig att verka som att jag inte bryr mig! Jag bryr mig. Jag behöver bara tydliga instruktioner.

Iaf. Dejan bajsade på sig inatt. Party on.4 kommentarer:

Miss Baglady sa...

klart du är bra mamma, du är bästa

mikebike sa...

Haha, du varje gång jag tar en bajsblöja är det den värsta jag tagit. Jag pustar och chostar och gnyr. J blir provocerad av det men jag kan inte hjälpa det, jag vänjer mig aldrig riktigt. Det är ändå andra barnet nu och jag hatar det lika mycket fortfarande. Den sura bajsodören när hon lagt en rejält ond paj. Fy, jag ryser.

Linn sa...

Äntligen! Du fattar väl att du inte kan leave us hanging såhär nån mer gång? vavava?

emster sa...

Miss BL: thank you darling!

Mikebike: jag får kväljningar. jäl tvingar mig att gå ut med soporna ibland för att "öva" på att stå ut med lukter. det är vidrigt.

linn: ja äntligen är jag tillbaka! har saknat dig och din blogg massooooor!