söndag 10 oktober 2010

Fejsbox

Har lust att rensa bort vänner från fejsboxen. Är så trött på att läsa menlösa statusuppdateringar som "åh vilken fin familj jag har, världens bästa gullungar <3" o dyl. El alla jävla kedjebrev. Typ "en syster är någon som älskar dig även när du inte förtjänar det. Alla ni som har en syster, kopiera det här <3 <3." Man ba "tänk själv cepe!"

Om jag inte hade problemet att jag vill att alla ska gilla mig så hade jag tagit bort dem från min vänlista. Lätt.


10 kommentarer:

Limpy sa...

Jag trycker på krysset i feeden och väljer att de inte ska förstöra min häftiga och snygga feed.

emster sa...

Smart!

Ida sa...

Det har jag också gjort på rätt många. Hatar statusuppdateringar som: "Håll tummarna för mig idag!" eller "Så ledsen man blir.." eller "Längtar tills på tisdag"

MEN VARFÖR DÅ?!

mikebike sa...

Åh fy fan vad rätt du har. Fan, du peppar mig. Jag funderar på om jag fan ska börja gå ett steg längre. Jag har några i vänlistan som bara strösslar såna jävla kedje-mongo-uppdateringar omkring sig att jag håller på att avlida. Gamla högstadiekompisar. Det är olidligt.

Är man en väldigt osympatisk människa om man skriver en varning på deras wall? typ: Hej! Jag noterar att du har nåågon form av Facebook-tourettes och därför kommer jag plocka bort dig som vän om det kommer en till sådan uppdatering. bara så du vet.

eller: Ok, jag ger upp. vi kan inte vara vänner på FB längre. Jag står inte ut med all din skit. du är död för mig nu. Du är välkommen att ansöka om min vänskap när du upphör med kedjebrevsuppdateringar och annat skitbeteende. ??

emster sa...

Ida: de är idioter.

mikebike: shit, nu fick du mig att kärringklucka av skratt. och mascaran rinner! DO IT!

Sofia sa...

Men fejjaaan!! Min kille har raderat sitt fejjankonto (vilket f.ö var helt sjukt svårt) för att han säger att man bara slökommunicerar med folk och tappar bort den riktiga kvalitetstid man faktiskt skulle kunna ha tillsammans. Typ.
Skulle jag radera mitt konto skulle det vara för att jag börjat tycka sjukt illa om folk jag känner pga vad de gör för irriterande grejer på fejjan. Har fejsbox-rage. Utan tvekan.

emster sa...

Sofia: jag förstår vad din kille menar men man håller ju också kontakt m kompisar o släkt man annars kanske inte skulle behålla kontakten med. I mitt fall har nog fejsboxen lett till att jag träffar fler kompisar "i verkligheten" än jag hade gjort annars. Senast förra veckan var det en kompis som jag brukar lajja m på fb som skulle upp till Sthlm o vi passade på att ses. Vi hade nog aldrig hällt kontakten ens om d inte va för fb.

Men ja, en del är stört pinsamma och löjliga på fb. O värst är d som bara är inne o "tjuvlyssnar". Som aldrig skriver eller gör nåt.

Jaha. Jävla fejan helt enkelt. Fast love it!!!

Sofia sa...

Jag håller med dig. Jag har också återupptagit kontakt med gamla vänner vid fb och dessutom har det varit ett grymt ställe att kommunicera med min klass.
Förutom klassen så måste jag nog i så fall (iallafall den senaste tiden) tyvärr nästan bekänna färg som den värsta sortens användare :)

Sofia sa...

Förresten så blev min kille helt lycklig när jag läste upp ditt inlägg om "när du får uppmärksamhet". Han gör precis samma!

Ninde sa...

Ha ha kunde inte hålla med dig mer! Hata kedjefjantbreven! :)