måndag 11 april 2011

Men herregu!

Får verkligen ta och snyta mig, skärpa till mig en aning. Jag ba, går ut i köket för att hälla upp lite mer kaffe och hör mig själv viska "jag tycker så synd om mig själv".  Herregu, ba get a bit independent woman! So what din man är i Riga på veckorna. Alla andra ba "eh, vi har riktiga problem här". Men jag, jag går omkring och viskar för mig själv. *asså*

4 kommentarer:

emve sa...

Då ska jag berätta nått som får dig att må bättre...

Jag tycker det är jobbigt när maken går till JOBBET på dagarna. Fast han kommer hem samma dag. Förra helgen var han i Göteborg fyra dagar och jag bosatte mig nästan hos mamma då. Och tyckte jättesynd om mig själv.

emster sa...

göteborg är ju typ en evighet bort! klart du hängde hos morsan!

Mirijam sa...

Hahaha, tänk så här Emster att MIN kille, han är borta söndag kväll till fredag kväll, varannan vecka ALLTID. Det är inte ens en period, det är bara FOR EVER AND EVER!

PLUS, har jag någon mamma att åka till, nähä för hon bor 120 mil härifrån, PLUS att min hund är borta varannan månad for ever and ever tills han dör, ÄR DET INTE MEST SYND OM MIG KANSKE?

Ps: kommer ni i juni? puss

emster sa...

mirijam: hehe. ja det är mest synd om dig. eh. såklart.

kom ju på att junidatumet då ska vi till gbg och hänga och jag ska förhoppningsvis träffa miss muffin!!!

vad kunde du mer för datum. vi kan ju så att säga nästan när som. dessutom åker vi gärna en vardag om du kan ngt för då är tågen billigare!!