fredag 18 september 2009

Avföring

Jag är så här… eh… vahetere… en sån som tycker att det är skitäckligt att vara bajsnödig. Så fort jag blir bajsnödig får jag typ panik och ba ”JAG MÅSTE GÅ PÅ TOA!”

Det finns ju inget mer vidrigt än att veta att man har bajs i rumpan. Jag fattar inte folk som måste bajsa hemma. Alltså, som inte kan bajsa ngn annanstans, tex på jobbet. De kan gå omkring med bajs i rumpan i flera timmar och hålla sig (vidrigt). Blir inte bajset typ ruttet och mjukt och ”gammalt” då? Så jävla äckligt!

En gång berättade min kompis Jensa att han kände en tjej som fick förstoppning för att hon inte vågade gå på toa för att hon hade ny kille och hon var rädd att han skulle tycka det var äckligt, typ okvinnligt, om hon bajsade. Tänk att hennes bajs måste ju liksom ha åkt upp igen i tarmarna, fastnat där och… tänk vilka gaser hon måste ha fått! Hon borde verkligen inte vara ihop med en kille som inte vill att hon ska bajsa. Det är ju ohälsosamt.

Tips om man har ”svårt” att gå på toa: kaffe. Det är ju gott också.

9 kommentarer:

Jäl sa...

Alltså ska du hålla på att skriva om sånt här så slutar jag läsa din blogg.

emster sa...

Jag slutar aldrig. Inte du heller.

Medelklassman sa...

En manlig kompis till mig var likadan. Han kunde inte gå på toa om någon annan i hela världen visste om att han gjorde det. Då fick han en låsning. Ingen fick fantisera om att han bajsade.

Jag vet inte om han är frisk idag. Vi har inte pratat på många år.

emster sa...

30+: Förstår att ni har "tappat kontakten".

Felicitas sa...

Du är ganska knäpp... :)

Jäl sa...

Fast det är bra att baja på jobbet då blir man liksom proffsbajare och får betalt samtidigt.

Miss Baglady sa...

haha, vad rolig du är Em. Värsta bra inlägg.

emster sa...

hihi

emster sa...

feli. jag kanske är knäpp men vem fan vill va "normal" anywayz?