torsdag 17 september 2009

Adel

Kan inte hjälpa. Har värsta hang up på adliga och såna människor. Typ har fördomar. Eller. Det är nog inte fördomar. Det är nog sanning.

Beskrivning av adliga:
- Inavlade, ni vet ser sköra och ”fel” ut. Man vågar inte gå nära för om man råkar nudda kanske de går av.
- Bakåtslickat hår. Kanske har adliga inga pengar kvar till att klippa sig.
- Fula kläder, ni vet man kan inte skilja på om de är köpta hos turken på torget eller kostan en miljon på ngt italienskt modehus. Fruarna har ”dräkt” (hata) och männen blå kavaj med guldknappar.
- heter töntiga saker, typ ”Nippe” och ”Sippan” osv och efternamn som inte går att stava ”von Dubleschteigeschereringanf”.
- de pratar speciellt. Som om de försöker hålla fast en liten pärla mellan tungan och gommen. Pratar även långsamt (mkt irriterande)
- Låtsas vara kompis med kungen alt Victoria.

Nu är jag ju emot adliga. Det har säkert framgått. Jag tycker inte adliga borde finnas. Alltså, jag vill ju inte döda alla adliga eller så. Men jag tycker inte att de får vara adel längre. De får bara vara. Men jag tror inte att de adliga vill leva om adelskalendern skrotar. *rädd för kollektivt självmord*. Men ngn borde ta tag i det här. Driva en kampanj eller så. Men inte jag. Jag är bara en bloggare. Men om ngn tar tag, så lovar jag att blogga skiten.

4 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Haha, ja NEEER med adeln.. Varför kan inte alla bara vara Borgare och Bönder? Och ner med kungen också. Han verkar ändå inte tycka det är så himla hilarious å va kung.

Jäl sa...

Klart vi skall fimpa skiten vad skall vi med adel till idag?? Om kungen och alla hans barn kolar så ska väl någon i listan ta vid men det löser vi ju lätt med att fimpa kungen också. Sen kanske vi kan blir en RIKTIG demokrati.

Vissa snackar ju gärna skit om USA i parti och minut men de röstar ju iaf fram sin ledare (visst nu finns det brister i deras valsystem), de är en demokrati.

Vi har en lågbegåvad familj som inte kan göra skit utan manus, tack för det tack som fan.

Ingen jävel skulle rösta på Kungen i ett val. Och om det finns någon som skulle göra det är det väl bara att fängsla skiten eftersom de är ett hot för Sverige.

Jäl sa...

Men om vi nu måste ha skiten ska vi iaf ha ett riktigt bröllis!!!

http://www.folkvett.se/prankmonkey/mer-kung-for-din-krona-2/

emster sa...

Ja ned med dem!