fredag 2 januari 2009

Ny start

Inser att dieten börjar idag. Inte imorgon: idag. Det går helt enkelt inte att skjuta upp längre. Jag hade sjuka sjuka mardrömmen inatt. Mamma hade typ femton vackra femtiotalsklänningar på vinden. Inte en endaste liten skavank. Men pucko morsan slängde dem (vilket gör att jag borde fattat att det var en dröm. Hon slänger aldrig något: född i efterkrigstider = tokig hamster). Jag hittade klänningarna men kunde inte dra upp dragkedjan för jag hade ätit för mycket på nyår.

Jag. Värsta. Tjockisen.

Fan.

Jag vill vara en sån där "asså jag kan äta hur mycket som helst jag är pinnsmal ändå oj oj, tre kilo choklad till frukost jag har nog gått neeeer ett kilo nu". Livet är så orättvist. Jag har typ omvänd bullemi. På tal om det: Jäl tror att det heter ätsvårigheter och inte ätstörningar. När jag rättade honom förstod han inte skillnaden. Men det är ju lätt att inte behöva veta skillnaden när man är en sådan där "jag kan äta hur mycket som helst jag är värsta sjuksmala ändå och smäller i mig fettdrypande kebab och gyros (inkl pommes frites) hela jävla tiden medan min flickvän får leka fucking kanin och äta sallad, no dressing, och så kan jag dricka öl eller varför inte 40 %ig grädde till maten". Men nu är jag inte sån. Jag är mer: Hjälp! Det luktar chips jag kommer gå upp ett kilo runt höften om ingen dödar chipsen, ja jag vet att det bara är 200 gram chips i en chipspåse jag går ändå upp ett kilo bara av att vara i närheten, det är sjukt men nu är det så och jag säger bara det tack gode gud (?) att det inte finns vitt bröd eller pasta i närheten för då hade min mage spruckit av fetma".

Kul.

Men nytt år innebär ny fresh start. Så då gör jag det.

7 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Ut med chokladen säger jag bara!

Ninde sa...

Livet är bra orättvist. Annars kan jag tipsa om hur du rasar i vikt utan att anstränga dig. Skaffa en kontrollfreak till pojkvän. Som dessutom tränar och nojjar över sina egna magmuskler och stressar dig hela tiden. Du kommer rasa i vikt utan ansträgning..Iofs vara rätt olycklig. Men skitsmal.(vet iofs inte om det funkar om Jäl låtsas flippa ur och bli nojjigt träningsfreak. Han verkar för stabil för det..tror man måste ha "the real deal";)

A. sa...

Innebär nystarten att du slutar blogga också? Så jävla kul är det inte på jobbet så nu får du skriva lite...

Och jag tror inte Nindes tips är speciellt bra. ;-)

S sa...

Jag håller med A. Jag ska jobba imorgon också, så jag skulle vilja önska mig minst två inlägg. Pliiiiiis?

emster sa...

Oj hej allohopa. Jag har visst inte bloggat på ett tag. Så jävla förvirrad i all dietmat. Men två kilo ner första veckan. Yay.

och utan psyko-pojkvän :-)

Tur att du är av med honom Ninde!

Snart kommer inägg!

Ninde sa...

A: Påstod aldrig att det var bra. Däremot funkar det..

emster: Och jag tror inte A varit ihop med speciellt många killar..;)
Men grattis till -2kg :)

emster sa...

Ninde: Tack :-)