måndag 12 januari 2009

Hej hej

"Hej hej".

Jag har en kollega som inleder alla sina mail så. Det stör mig någon helt enormt.

"Hej hej".

Vilken normal människa skriver så? Det låter utvecklingsstört. Som en mupp som är stressad. Jag fattar inte varför hon inte kan hälsa med bara ett hej? Vad är det för fel på "hej"? Inte nog med det. Hon har även någon slags felinställning på Outlooken som gör att alla bokstäver som är på en ny rad får stor bokstav. Jag har haft kontakt med henne sedan i våras och hon har fortfarande inte ringt någon slags IT-snubbe som kan ta bort det! Mitt jobb har fullt med små gulliga, helt sjukligt duktiga IT-snubbar som kan fixa. Jag blir rasande. Så fort jag ser att jag har ett oöppnat mail från "Hej hej" får jag en liten svettattack. Det är nästan som i höstas när jag fick min panikångestattack och trodde att jag skulle dö och gick hem och kräktes för att spänningshuvudvärken blev för mycket och jag inte orkade gråta längre.

Jag vill bara skrika rakt ut.

Men det som är absolut värst är att hon inte använder sig av punkter, kommatecken eller NYTT STYCKE överhuvudtaget. En mening skulle kunna vara såhär:

Nu har Emster Gått ner i vikt två och ett halvt kilo de senaste veckan de Senaste tio dgarna.

Ungefär så fucking illa skriver hon.

Och så kallar hon copyn för "copien".

Det är så ovärdigt att jag ska behöva läsa hennes skitmail med hej hej, obefintliga styckeindelning och stora bokstäver där de inte ska vara.

Varför skall jag straffas hela tiden? Jag är värd mer!

2 kommentarer:

Sofy sa...

ÅH. Det där lät faktiskt sällsynt jobbigt!

emster sa...

Jag veeet! *snyft*