tisdag 16 december 2008

Blondin-tv

Har ni hört att Blondinbella ska bli tv?

Jag tycker att det är bra gjort av henne att ha ambitionen att föra karriären som tonårig bloggdrottning framåt. Och lite kul att tv400 försöker. De tänker säkert att det här är en given succé. Att Blondinbella kommer att bli Sveriges svar på Lauren Conrad och att Blondinbella-tv blir kanalens ”Gossip Girl”.

Men alltså… Sorry. Det kommer inte att funka. Det här går bara inte. Sverige är så efterblivet. Det är värre pinsamhetsvarning än Färjan. Produktion kommer att vara skit, människorna spån och ställena de kommer att försöka glassa på är de vanliga gamla sunkhaken på Stureplan.

Stureplan är så b. Ett ställe för inflyttade bönder, smågansters eller kids med föräldrar som har mycket pengar. Inte särskilt glammigt eller spännande om du frågar mig. Blondinbella och hennes tjejkompisar kommer inte att kunna bli några Lauren, Whitney eller Audrina. Det är inte riktigt samma sak att följa Blondinbella på mattelektionen på Kungsholmens gymnasium som att Audrina träffar superproducenter och världsartister på sitt jobb på Epic Records.

2 kommentarer:

A. sa...

Jag har aldrig fattat varför Blondinbella är känd. Linda Rosing var ju i alla fall med i Big Brother..

emster sa...

Vet inte. Kanske har Blondibella fler läsare än vad Big Brother hade tittare?