måndag 8 december 2008

Teknisk hänger med

Igår skulle jag fixa så att jag kan mobilblogga. Lägga upp fräsiga bilder här på bloggen. För jag är så teknisk. Och jag hänger med så bra. Toppentoppen.

Så här bra blev det.


Nej. Jag hade inte tänkt starta en ny blogg. Nej. Bilden skulle inte läggas upp två gånger.

Min mobil är fan helt sjuk i huvudet! Bilden skulle hit. Inte dit! När Felicitas kommer hem får hon se till att fixa det här. Orkar inte mer. Teknisk skitdjungel, alla som mobilbloggar är nördar. Bajs.

Ger upp.

JAAAAAN-EEEEE?

7 kommentarer:

Béatrice Karjalainen sa...

Men din mobilblogg är ju borta. Det är skitenkelt att merga ihop mobilbloggen med den gamla vanliga. När båda är blogger.

http://help.blogger.com/bin/answer.py?hl=en&answer=50155

emster sa...

Hej!

Jag vet jag klarade det är så sjukt stolt jag kan mobilblogga jag är inte hjälplöst efter och ute det funkar jippiejippiejippiie heja mig!!!

Tjo!

Béatrice Karjalainen sa...

Grattis grattis! Duktig emster. Nu får vi se en massa roliga bilder då. Ser att du har lika städat på ditt rum som jag har. Jag började mobilblogga "skrivbordet" ett tag och trodde att det skulle få mig att städa det lite mer ofta men nej icke, alla bilder såg precis lika röriga ut så jag gav upp.

Brukar oxå mobilblogga emellanåt. Irriterar mig att det inte går utan att skicka med en bild men den kan man ju radera bort sen om man vill. Fast helt menlösa bilder till en text är ju oxå en grej :-)

Béatrice Karjalainen sa...

Nu blev det ju galet skulle ju skriva att du har det mer städat än vad jag har. Även om min hylla är hyfsat välordnad men det beror på att det inte finns något i den nästan, allt ligger på skrivbordet.

emster sa...

Bea: Haha! Ja nu blir det många bilder ;-)

Och jag är säker på att du har jättestädat. Hrm. Eller hur!!

Felicitas sa...

Hahahaha! Du är ju bara så underbar.

emster sa...

F: Ja du med och på torsdag ska vi luncha, byta böcker och vara underbara tillsammans. *mys*