onsdag 24 april 2019

Uppdatering

Jag har varit på ett flygplan. Trots att daniel medans vi skulle boarda kläckte ur sig att ”det här är väl ett sådant där plan som störtar överallt”. Började grina och fick säga till Zoey som undrade vad det var att jag ”fått ngt i ögat”. Då gav hon mig en kram. 

Daniel tappade nästan plånboken i Kroatien. Han fick spärra sina kort men sen hittade han plånboken ovanpå ett skåp i lägenheten. Så det var nästan en "IN YOUR FACE" men han slapp undan. 

Jag har badat varje dag under påsken. Det var mellan 16-18 grader. Jag älskar att bada. Fräschhetskänslan är oslagbar. 

Sitter på jobbet och ojar mig över att söka jobb i No. Alltså, nu har jag fyllt fyrtio och ALLA på Linkedin skriver att åldersdiskrimineringen börjar då. Men 40 är det nya svarta. 40 är en elegant cocktailklänning och stora svarta solglasögon och Paris. 40 är FOUR OH COOL. 

Min äldsta dotter sa till sin far att ”mamma är tjurig jämt” när vi var på påsklov och jag hade lust att skrika ”MEN DURÅ!” för hon var som en snarstucken tonåring! Om hon bara gör som jag säger så skulle hon ju inte hamna tidsnöd jämt. Herregud, hur svårt kan det vara att gå från sängen till badrummet och fucking BORSTA TÄNDERNA.  Jaja, vi är sams igen. Men igår kväll fick jag bli arg igen. Det är jobbigt när Daniel är i Oslo och man inte kan turas om att tjata. Ikväll ska vi hem till mamma och pappa på middag och det kan gå hur som helst för just nu blir jag irriterad på min mamma för minsta lilla, trots att hon hjälper till att hämta barnen och är allmänt snäll. 

Jag har btw världens snällaste granne också som lagade pannkakor till kidsen igår när vi var lite tidspressade pga hämtning/handling/aktiviteter osv. Vi kom hem samtidigt från skolan (Zoey och hans dotter går i samma klass) så han ba ”men du skicka över tjejerna till mig så fixar jag pannkisar” och jag ba ”DU ÄR BÄST” och så gjorde jag det. 

Imorgon kväll kommer Daniel hem. På lördag ska jag på Champagneklubben hemma hos Rebs och på måndag ska jag träffa Anita och sippa vin. 

Idag ska jag också ringa en gammal (alltså han är inte så gammal utan läs det mer som ”f.d”) chef på Banken som söker en Marketing Partner i Oslo. Vore guld att få det jobbet. Men eftersom jag har telefonångest och pms i kombination idag så mår jag illa vid tanken att behöva ringa. 

2 kommentarer:

Rebs sa...

PÅ LÖRDAG SKA DU TILL REBS JA!!! <3

(Ps rätt åt Daniel att han (nästans) tappade plånisen när han sa nåt så taskigt om flygplanet Ds)

emster sa...

det kommer bli det bästa!!

ja så himla himla taskigt men han tänkte inte på att jag kan få panik och så utan bara pladdrade på dumma Daniel