onsdag 23 januari 2013

Okej. Så Didi har brännskadat sig i en varmangel när hon och mormor - förskolläraren - skulle mangla på Didis begäran.

Hon har brännskadat sig på båda handlederna. Didi och Daniel tillbringade x antal timmar på astrid lindgren för att få armarna omplåstrade. Mormor - förskoleläraren - var förkrossad och låg vaken hela natten. Nästa dag var Didi sur på mormor - förskoleläraren - och ville ha "bara mamma". Mormor - förskoleläraren - gjorde det enda rätta pedagogiskt sätt och köpte presenter till lilla sjuklingen. Ett doktorskit och en bamsebok som sjuklingen fick välja själv. Lilla sjuklingen började inse att hon satt med triumf på hand och började köra lite lätt med mormor förskoleläraren. Detta eskalerade tills mormor - förskoleläraren - inte pallade längre och smet hem då barnet sov middag. Morfar fick tydliga instruktioner från mormor - förskolleläraren - att stanna kvar för att leka patient/doktor med nya kitet. Då barnet vaknade undrar hon förskräckt var mormor - förskolleläraren - är. När hon får till svar att mormor - förskolleläraren - har gått hem sätter hon in kortet "treårstrots/totalt jävla bryt". Morfar - polisen - lyckas dock manipulera barnet till lek genom att säga att han ska vara doktor åt hennes katt. Detta är såklart inte acceptabelt alls. Det är hennes doktorsgrejer och hennes katt. Inte morfars!

Även idag är hon hemma från föris pga har fortfarande ont. Men idag är hon mer laid back och vill mest titta på film samt bestämma vilken film samt byta film var femte minut. Och på frågan om det är tråkigt att vara hemma och skulle hon hellre vilja vara på föris svarar hon ett bestämt JA.

Ps. Det är mkt synd om mormodern och en olycka händer så lätt och det går väldigt snabbt när hon bestämmer sig för att göra ngt hon vet att hon inte får och hon brukar vara sjukt duktig och lydig på sådana grejer. Men ändå. En jävla mangel!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Men AJ, stackas Didi! :/ Och stackarn mormorn också.

emster sa...

ja stackars didi