onsdag 3 oktober 2012

Kläder

På riktigt – är inte ”tjej” nu – så har jag inga kläder. Det känns som att jag hann köpa cirka en ny tröja från det att jag gått ner i vikt efter Didi och innan jag blev gravid igen (hann väga "som innan" i kanske en kvart innan jag blev gravid igen. Inte alls säkert att någon såg det). Jag har varit gravid/tjock/gravid sedan hösten 2009. Alla mina kläder är gamla, slitna, noppiga, omoderna och out-of-season. Mkt traumatiskt.
Snart blir jag av med magen. Då vill jag köpa kläder. Jag har friggin längtat. Jag förtjänar: vålle vå bjän etc etc. Men häromdagen kom jag på att amning är ett ännu svårare klädtillstånd än gravid. JAG VET!  VISST ÄR DET SJUKT OCH OFATTBART!
Men det är så.
1.    Du (jag) är fet.
2.    Du (jag) måste kunna knäppa upp eller dra upp tröja för att visa pattarna för ungen.
è Du (jag) kan alltså bara ha amningstoppar (det är det fulaste som finns) och skjortor, blusar eller koftor.
DOCK! Att jag ska förköpa mig på skjortor, blusar och koftor.

5 kommentarer:

It's all gonna be fine sa...

Klart du ska. vålle vå bjän.

emster sa...

mör si.

Camilla sa...

Du kan köpa en och annan filt också som du lägger för magen när du ska dra upp tröjan och visa boobsen. Då kan du egentligen ha vilken tröja som helst, bara den inte är supermegatajt. Fast något säger att du inte kommer ha en supermegatajt tröja ändå.

Möcket lämpligt att använda filten till att lägga över ongen sen också, så att hen inte blir nyfiken på cirka allt och släpper tutten (och du sprejar ner hela alltet). Fast det här har du ju gjort förr, så slut på "tips".

Colombialiv sa...

Åh! Kläder var lätt det jag längtade (och längtar) mest efter. Nu kan jag äntligen ha vanliga kläder igen och behöver inte anpassa så mycket till amning. Men det är så satans jävla apdyrt med snygga kläder i Colombia, så jag har nedräkning till Sverige i jul (H&M!!!!!!!!!!)

emster sa...

camilla: ja, det där är ett bra tips. jag hade scarfs med didi. men hon bara slog undan dem efter ett tag, hehe.

columbia: hm, monki, weekday. jag älskar också billig shopping! yay.