tisdag 16 oktober 2012

Hej från föräldraledig

OBS ingen lillbebi än.

Jag är ledig nu. Jobbade min sista dag i fredags. Lördag kväll kom huvudvärken. Har nu alltså i tre dygn haft sprängande ont i hela huvudet. yay ledighet liksom. Funderar på om det är ytterligare ngt slags gravidbesvär jag ska drabbas av. Är det vanligt m headache? Har ni haft så? What does it mean!? Ringde in till förlossningen och var rädd för havandeskapsförgiftning eftersom jag även ser "prickar" ibland. Sa också att bebisen varit trött och sävlig under ett dygn. Men barnmorskan verkade tämligen övertygad att allt var bra. Lillungen drog igång världens jävla ultimate fighting session efter det men huvudvärken är alltså kvar.

Parentes: vet ni att de säger "skallebank" i Skåne! Om huvudvärk alltså. inte ultimate fighting Alltså fo real. De säger så.

Anyhoo. Mina två första dagar som FL: Glufsar i mig maxdosen Alvedon.
Slöar i soffan. Det är alldeles för jobbigt att göra ngt alls. Har sett två discs av s02 av SoA.

Hejdå.

8 kommentarer:

Arne sa...

Jag ser alltid prickar när jag är gravid och har tidigare två graviditeter haft mycket ont i huvudet. Dock vill jag läxa upp den där barnmorskan... Rörelsemönster ska INTE förändras, särskilt till lugnare i slutet av graviditeten. Ok att hen kom igång sedan, men var uppmärksam på det och bry dig inte om vad en överarbetad barnmorska säger om hon tycker det är chill. Jag gjorde misstaget att lita på förlossningspersonal mer än min intuition (galet slutkörd vid det laget), det får jag nu lida för i resten av mitt liv. Ba säger.

emster sa...

Jag vet!! Jag har ju liksom följt debatten om minskade fosterrörelser. Blir lite tveksam t att föda på bb Sthlm nu. Dock att min bm är väldigt noga med det.

Och otroligt hemskt vad som hände er. Man förstår inte. Borde aldrig få hända.

Arne sa...

.. Ja så lyssna mer på dig själv och åk in och kolla om du är orolig. Jag skulle tro att bb Sthlm är lite som alla förlossningar, vissa av personalen är stjärnor. Andra inte...?

Det som hände oss borde inte få hända nej. Därför blir jag ju upprörd när barnmoskor bemöter dig som du beskrev här. Minskade fosterrörelser bör tas på allvar. Faktiskt!

Arne sa...

jo just det, ser alltid mer prickar i slutet av graviditeten och såg som mest när jag hade högt blodtryck i slutet första gången.. :| Men... jag ser dem ju utan högt blodtryck när jag är gravid också så... undrar vad det kan vara?

emster sa...

och jag har lågt blodtryck och ser stjärnor/prickar. mkt weird. jag kommer inte ihåg att det var så förra gången, men det var det kanske. man minns ju inte allt.

Johanna sa...

Men fy så jobbigt! Tycker som Arne: bättre åka och kolla om är orolig för något!

Josefine sa...

Åk och kolla om du är orolig!


Det där med skallebank. Så är de i Skåne. Helt jävla galna!

Åsa sa...

Vi skallebankar i Götet ibland också :)

Skönt att du åkt in och kollat nu!