tisdag 9 oktober 2012

Jafb-häng

Igår var jafb-linn hemma hos mig och live-kollade EMS. Didi blev ganska förtjust i Linn och föreslog "Linn bo här" och trots att vi mkt väl skulle kunna tänka oss barnflicka så är det tyvärr så att det verkar vara ett steg nedåt i karriären för Linn. Det blev så att säga ingen deal.

EMS var lite av en besvikelse. Alldeles för lite Cissi. Inte några spektakulära hångel. Inte ens Jennys utlovade "jag är det svagare könet"-uttalande angående att Mc Danne inte är manlig nog att ta första steget till en passionerad kyss visades. Däremot slogs jag med häpnad av vilka multitaskare både jag och Linn är som faktiskt lyckas både live-kolla, snacka och följa tråden på FB. We are friggin awesome.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Å livekollade ni? Mäktigt! Jag lyckades ju glömma hela kalaset, mkt besviken på mig själv. Kollade Homeland istället, fast ensam för D bara somnade hela tiden trots att klockan inte var alls sent. Ja, det var den kvällen det.

Linn sa...

Alltså, jag tycker Didi vore ett alldeles utmärkt sällskap om dagarna. Akta så jag inte tar dig på orden och står där en morgon och ba nu börjar ja!