torsdag 3 mars 2011

Uppdatering: menskopp!

När ni ba "Men oh, det är så fräscht och bra med menskopp" tänkte jag "Jo, men jag testar. En miljon kommenterande tjejer kan inte ha fel". Ni fick det liksom att låta som en mensreklam, typ "happy friggin period" etc. Men så berättade en fejsboxkompis att hennes menskopp fastnat flera gånger och att hennes sambo var tvungen att gräva ut den.

Hej då, menskopp. Så att säga.

12 kommentarer:

Jojjo sa...

Mina minipiller gör att jag har noll mens. Älskart. Men hade jag haft det, hade menskoppen aldrig fått träda in i mitt hem. Allvarligt! Känns inte alls särskilt fräscht...!

Katta Kvack sa...

NEJJE! Jag vägrar. Det spelar ingen roll hur många som säger att menskopp är fräscht, jag vill INTE behöva ta ut och tvätta mensskydd, jag vill slänga det. Och innan någon börjar snacka om att jag är en miljöbov så kan jag säga att det finns många andra saker man kan förändra i sitt liv utan att behöva pula in en menskopp i underlivet - som att inte torktumla kläder, som att inte köpa digitala gravtest, som att inte bada i badkar... men menskopp... NEVER!

Lena sa...

No offense men då är man inte så clever om man lyckas få en menskopp att fastna. :D

Emma sa...

Äsch, hon gjorde bara fel. Och den fastnade garanterat inte utan hon tryckte upp den för långt så att den blev svår att få tag i. Vanligt rookiemisstag.

Kladdmässigt är det ingen större skillnad på att rulla in en tampong i toapapper och gräva ner underst i papperskorgen och på att skölja ur en menskopp i handfatet. Men alla har ju olika känslor för kroppsvätskor. Jag bryr mig inte ett dugg.

Felicitas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Felicitas sa...

Jag tyckte också, precis som Jojjo och Kvack, att menskoppsgrejen lät sjukt äcklig. Innan jag hade testat. Sen vågade jag testa ändå och ändrade helt åsikt - känns MYCKET fräschare på alla sätt. Dats all aj hav to saj abat dat.

Håller även med Lena och Emma... Hehe..

Miss Upsey Daisy sa...

Jag tror inte det är något för mig... men ....

Underlandet sa...

Alltså jag fattar verkligen inte hur man kan få den att fastna. Har aldrig någonsin hänt mig på alla år jag haft menskopp.

Och alla som tror att menskopp är ofräscht innan de prövat. Promise, det är sjukt mycket ofräschare med binda. M.y.c.k.e.t.

emster sa...

Jag håller med alla som är emot! Menskopp no thank you.

Miss Baglady sa...

Jag har en, men har haft lite nybörjarsvårigheter, kladdat ner hela handen, fått lite panik å så, Men som alla bra uppfinningar behöver folk lite tid att anpassa sig + att alla lobbyister från Libresse OB mfl gör en stor insats att inte få folk att använda.

Men jag tycker absolut att känslan är skönare, fräschare. Tycker i alla fall du ska prova, sen säga. Men som sagt, den behöver probköras lite innan tekniken sitter. You can do it.

ems sa...

Min har heller aldrig fastnat. & gräva ut?! - man får la träna sina muskler lite...
Prova prova prova prova!

Anonym sa...

vadå "clever", min sitter som berget, får inte ut den. den har åkt för långt in & får inte tag i den. kul...