onsdag 31 mars 2010

Undersökning på bloggen!

Hej bloggos!

Jag och Jäl har en liten dispyt. Vi bråkar om osten och smöret. Så fort jag har gjort en macka är Jäl tjatkärring och ska ställa in på en gång och blir helt hysterisk och typ tror att smöret blir härsket om det står ute någon ynka sketen minut. Varenda gång är det suck och tjat från köket och ett sammanpressat "ska du ha mer bröd?"

Om jag inte är klar blir jag så jävla stressad. Man hinner fan inte ens äta upp innan han ska rycka undan maten och börja ställa in. Helt otroligt! Jag får liksom gå och ta ut osten och smöret igen!! Dåligt. Plus att det är inte bra för maten i kylen att det är ett jävla spring! Dörren till kylen ska va stängd!

Är jag klar brukar jag svara "nej tack" och underförstått så menar jag att han kan ställa in skiten eftersom det är han som störs! Jag störs inte. Det är hans problem att han har dåliga nerver/uppvuxen på landet med värdo kyl el likn!

Men Jäl ba tjatar !!

Därför vill vi nu ha undersökning på bloggen: vem har rätt? Är det Jäl som tycker att osten och smöret blir dåliga av att stå ute medan man äter (och känner efter om man är mätt) eller är det JAG som tycker att man ska vara lite schyrrans mot den övriga maten i kylen och inte hålla på och öppna dörren hela tiden?

Tack på förhand!

10 kommentarer:

Malin sa...

Är det rötmånad? I think not. I så fall är Jäl ute och cyklar.

emster sa...

Mkt bra svar!! TACK!

Miss Baglady sa...

Jäl är uppvuxen på landä eller liknande. Du har rätt. Man blir stressad och det är inte bra att stressa, särskilt inte i ditt tillstånd. Du måste ha LUGN och RO. Fattar han väl.

jag brukar lämna ut flera timmar, då blir mannen INTE glad. jag glömmer bort å så... *bus*

karro sa...

jag står på din sida, det tar ju jättemycket energi (både din o kylskåpets) om man ska hålla på att öppna dörrar hela tiden!

Linn sa...

Heja Jäl i det här fallet.

emster sa...

Miss BL: busigt!

Karro: Jäl = miljöbov!!

Linn: menvafan?!?

30+ sa...

Men dra mej på arslet. Just i detta fall tar jag ditt parti. Vad är det för skitnödigt ordningssinne att hålla på att stöka och böka när man äter?

Lev livet hörru Jäl. Live a little, som dom säger.

Linn sa...

Ja, jag vet.

emster sa...

30+: visste väl att jag är din idol!

Linn: *suck*

Limpan sa...

Jälen får ta och slappna av lite tycker jag.