onsdag 24 mars 2010

fiskgratäng

Min kille, man, ska på innebandy efter jobbet, sedan vill han att vi ska gå på after work på Göken och jag ba ”aa visst kan vi det men hur blir det då med maten?” Jäl har sagt att han ska göra fiskgratäng till mig idag, vi har redan köpt fisken – hällefilé – superfin, jag ser fram emot middagen jättemycket. Och Jäl ba ”men du kanske kan göra den dårå?” och jag ba ”vad menar du?” (närmast spattig av oro) och han ba (kväver en suck) ”nej, jag vet faktiskt inte, jag vet inte hur det blir med maten, jag kan väl ringa dig när innebandyn är slut” och jag ba ”ja det kan du väl men hur blir det med f i s k g r a t ä n g e n ?”

Fiskgratäng är min enda ”craving” och jag kan inte laga själv. Det måste vara Jäls fiskgratäng. Jag har glatt mig ända sen igår när vi köpte fisken att jag ska få fiskgratäng idag, har verkligen längtat och fantiserat om fiskgratänen och nu vill han SUPA istället för att hålla mig och Truls happy. *ledsen hundvalp*

Känner mig lost, totalt förvirrad. Frågorna hopar sig: blir det ngn fiskgratäng? Måste jag laga mat själv? Vad händer med fisken? När ska jag äta?!?!

3 kommentarer:

Linn sa...

förlåt men hahahhhaha. du är så rolig (på ett hahahah-sätt, inte på ett rolig-konstig-sätt). Håller sig fisk tills imorn? *okunnig* *äter inte fisk*

Miss Baglady sa...

Haha du och jag har verkligen samma liv ibland. Mr Hilarious gör också världens goodaste fiskgratäng, som jag ALDRIG LÄR MIG att efterapa.. Det är liksom han som måste görat..

emster sa...

Linn: thank you. och nä jag vet inte. jäl är ju från västkusten så han är "fiskansvarig" här hemma.

Miss BL: vi är bloggtwins.