onsdag 13 januari 2010

Mjau

Jag fick inte en katt i julklapp, som jag hade önskat mig.

En annan grej. Hur orkar folk stå vid sina skrivbord? Jag sitter jämt. Och suckar. Och tittar ut över NKs parkering. Men han snubben brevid mig, han typ står jämt. Sån där "duktig". Jävla glajpaj. Sätt dej.

10 kommentarer:

Limpan sa...

Jag borde stå för att inte mina fötter ska trilla av, men jag sitter ändå. Vill var sån där "duktig". Rullstol känns jädrigt trist.

Anonym sa...

Eller hur. Jag ville inte ens ha den där höj -och sänkbara skiten. Nu har man ytterligare en sak att ha dåligt samvete över när valet mellan att stå(vilket är så fantastiskt bra för både ryggen och kaloriförbrukningen) eller sitta som en pösmunk finns. Jag tror att jag stod de första fem minuterna när jag fick skrivbordet -sen pös jag ner.

Anonym sa...

kaloriförbrukningen ska ju vara kaloriförbränningen förstås. Fast de som står är säkert jätteduktiga på att hålla nere kaloriförbrukningen också -hurtbullar.

emster sa...

Limpan: men skönt?

Anonym: Du sa det. och jag kan bara hålla med!

Limpan sa...

Förvisso.

Jäl sa...

Jag står hela tiden. Har även liten sådär gångmaskin som jag trampar på samtidigt som jag dricker vatten ur en flaska och spänner magen.

Ninde sa...

Höj och sänkbart är helt okej om man har hydralik så man kan ändra lite lätt o snabbt samtidigt som man knappar på datorn och pratar med kunden o gör tre andra saker.Stå en stund o sträcka på ryggen emellanåt liksom.

Vitsen är att man ska kunna byta ställning när man känner för det. Fullständigt värdelöst om man ska hanveva upp skiten och avbryta allt man håller på med och ta tid. Som vi har. För då lär det ju bli av när det behövs. Not.


Jäl: Glöm inte fotbojorna med tyngder också? ;)

S sa...

Jag står när jag inte står ut med att sitta längre - våra stolar är så jävla obekväma att man dör. Det är skönare att stå. Helt mongo!

Tehataren sa...

Alltså, deth andlar inte om Duktig eller Kalorier, utan i valet mellan att ha ont i ryggen och låren, så får Musklerna backa för Ryggen.

Det är inte duktigt. Det är överlevnad. I ett av it-hjon och hällt sig och sina flottiga fingrar över skrivbordet.

emster sa...

Jäl: woteva.

Ninde: jag har en knapp som man trycker på. men jag orkar ändå inte.

S: det låter mkt konstigt!

Te; ?