onsdag 22 oktober 2008

Ur form på bloggen

Min bransch har det tufft just nu och det är inte så kul stämning på jobbet. Jag mår inte så bra. Eller fel, jag mår bra men jag tänker så förbannat mycket på saker som jag inte kan påverka och det gör mig tokig. Jag är i en, för mig, helt ny situation och jag känner mig splittrad. Jag vill skriva rakt ut hur allt är. Jag vill verkligen. För det är precis det bloggen handlar om för mig. Men jag kan inte. Och det gör mig ledsen. Jag har inte ord, jag har inte lust och jag har inte mod.

Jag måste få älta lite. Äta soppa med min kille och gosa i soffan. Träffa mamma, luncha med Bollan. Gå hem på fredag efter jobbet och inte möta någon omvärld. Jag vill älta och jag vill vara för mig själv.

Jag har ett mentalt svart band runt armen. Och en klump i halsen.

Så jag gör som Blondinbella. Jag tar en blogtime out.

Men den kommer inte att vara länge, det lovar jag er. På lördag börjar nämligen jag och Felicitas en "ny karriär" och då tänker jag vara glad igen. Och blogga om det på söndag. Ni kommer att dö! Ni kommer att säga som Carman när hon fick veta: Eh, har du sett dig själv?

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Ta du en paus. Det gör vi alla nu som då. kram!

A. sa...

Nej. Ingen bloggpaus. Jag som läser här och skrattar varje dag... :(

Felicitas sa...

Åh, pluttis. Jag saknar dig redan. Men vi ses ju faktiskt IRL på lördag och det är (hur det nu är möjligt) ännu roligare än att läsa bloggen. :)

Ninde sa...

So the sh*t has hit the fan?
Ta du en paus. Så kan du komma tillbaks med nya krafter sen. Vet hur det är med jobbstrul..:)


Och du lördag? Vaddå vaddå vaddå vadåå? *nyf* Give us a clue.. (nej jag har aldrig påstått att tålamod var min starka sida ;)

karro sa...

kom snart tillbaka!!!

emster sa...

Gu så snälla ni är allihopa!