söndag 5 oktober 2008

Jobbångest

Jäl fick måndagsångest redan igår. Han är arg på en grej på sitt jobb så han vill absolut inte gå dit. Det är nåt med en fax. Den ska kopplas vidare och hans chef tycker att det är en typisk Jäluppgift. Det tycker inte Jäl. Fast vad göra när chefen gormar? Så som en snäll liten hjälpreda jobbar han nu frenetiskt med att vidarekoppla. Han har hamnat i en byråkratisk, administrativ mardröm. Det finns ingen blankett för hans önskan. Hmm. Hur går man vidare nu? Ingen vet. Är han säker på att han vill ha den omkopplad - inte ikopplad? Ja, han är säker. Den är redan ikopplad (kärringjävel)!

Han lugnade ner sig ett tag under helgen (efter några öl): "Jag skiter väl i faxen. Couldn't care less!". Fast nu grämer han sig igen. Han vill inte, vill inte, vill inte hålla på med faxhelvetet! Tänk om han flippar imorgon? Det är ovärdigt med faxomkopplingar!

Hehe.

Fast lite roligt...

6 kommentarer:

A. sa...

Haha... Är det på allvar ett problem att koppla om en fax. :-) Genom mitt jobb kan jag berätta en massa möjligheter för Jäl om hur han gör... tar någon mer än 2 minuter så åker jag och löser det åt honom!

emster sa...

A: Du kanske får ett desperat rop på hjälp från Jäl imorgon då - i form av en kommentar eller så. Hahaha!

Miss Upsey Daisy sa...

Använder ni ofta fax? Jag faxar mer än.... varannan månad max.

emster sa...

Miss UD: Jag använder aldrig fax men Jäls jobb tycker att faxen är lite fancy och modern...

A. sa...

Jag lovar att jag ska lösa det åt Jäl. Jag har kontakter som kan greja det. :-)

Säg åt han att vara lugn.

emster sa...

A: Du är ju en klippa!