måndag 4 februari 2019

Flyg lilla humla, flyg

Ah men tjena. Det var jag här igen. Idag nojar jag för att jag ska flyga på torsdag.

Åhhh, hon bryr sig om klimatet, vad fiiint tänker ni och jag ba KLIMATET? Det är livsfarligt att flyga jag kan dö och behöver alltså bli full kl 10 på förmiddagen för att inte orsaka "en scen" på planet. Det hände en gång när jag flög till Luxemburg, det var ett sånt där litet plan och jag kände att jag bara var tvungen att gå av.

Jag fick inte gå av.

En annan gång började jag störtgrina och för att de skulle "laga" något på planet innan vi fick boarda och jag hade bara druckit ett glas bubbel och kunde inte riktigt hantera informationen att det var fel på planet. Frida fick skälla ut personalen som ropade ut saker i högtalarna och de försökte trösta mig men jag bara viftade bort dem och fick världens klump i halsen och kunde inte svälja. Fick en lugnande tablett av en kompislangare och köpte sedan så mkt bubbel på planet att jag tydligen inte bara blev glad utan även "rätt så högljudd".

(Det var en stol som behövde skruvas åt, då behöver man väl inte skrika ut över hela Arlanda att det är fel på planhelvetet?)

Så iaf, jag ska iväg på tjejhelg på torsdag och har redan ont i magen över flygningen. Men som TUR ÄR är en annan av tjejerna också superflygrädd och har enligt egen utsago "aldrig flugit nykter". Så lättad över detta. Eventuellt kan det bli hon som ställer till med spektakel och mina tårar kanske knappt märks? Och vi kan hetssvepa drickat ihop. Ett minne för livet.


2 kommentarer:

Hanna sa...

Ni måste kolla på Bridesmaids som uppladdning.

emster sa...

Haha! Ja precis, risk för att jag blir precis som hon