torsdag 9 juni 2011

Damsandaler

Jag och Bollan har stilkris. Vi är bara hemma och lullar runt i stora tunikor/klänningar för att dölja flebbiga magar och har inte sett välklädda tjejer på jättelänge. Vi vet inte heller vad vi passar i längre, nu när vi har "nya" kroppar. Bollan har dessutom slutat läsa modemagasin (jag har aldrig läst dem) och nu helt plötsligt har vi insett att vi ser ut lite som halvtjocka dagisfröknar. Och OMG jag vet att man inte får säga dagisfrk för bla bla bla man är pedagog etc men alltså, jag vill att ni ska få rätt bild i huvudet. Vi ser ut som att vi ska på utflykt med barnen och har på oss mulleutstyrsel. Därför blev vi båda väldigt upprymda och spralliga över att jag hittade den där FAB kappan. Jag är URSNYGG i den. Alltså, jag tror den är mode och så. Och om den inte är det är jag unik/egen stil och snygg ändå.

Minus på modekontot: Äpplet har köpt damsandaler (fotriktiga med halkskydd, ni vet promenadvänliga med kuddar i sulan) från Ecco och nu funderar jag och Bollan på om vi också ska köpa. Det är kanske inte högsta mode med Ecco, men vi vandrar ju runt stan flera timmar varje dag och man får faktiskt ont i fötterna av sandaler med platt sula! Dessutom är damsandalerna från Ecco riktigt tjusiga. *omg*

5 kommentarer:

Johanna sa...

Det är ju här man vill ha bild på kappa + sandeler! (Är alltså inte creepy krävande kritisk bloggläsade, bara nyfiken).

Förra året hittade jag ett par vita tygskor som liksom var mjuka och uppbyggda inuti. Ergonomiska. Och de kostade 199 kr. Ett MYCKET bra köp (så det är itne säkert att ecco-sandalerna är så dumma).

Ida sa...

VISA KAPPAN! *klappklapp*

msn00b sa...

Får man önska sig ett inlägg om det här med kroppen post-förlossning? Vägde mig just ( i vecka 26) och fick en...otrevlig överraskning och känner att jag har noll-koll. Is is just me?

emster (som ff inte orkar logga in) sa...

Jajamen. Ska försöka blogga kröppen snart!

Play as if there's no tomorrow sa...

Efter att i tre veckor gått runt i vandringskängor VARJE DAG undrar jag hur jag någonsin ska kunna gå i converse/ballerina/tygdojja/träsko ever again. Alltså ever.