lördag 4 oktober 2008

Ja, jag är jobbig och störig. Vadårå?

Om det där inlägget. Jag skrev en massa kvinnonamn. Kvinnor jag tycker är bra. Det är en sak som jag vill säga kring det.

Det var tre killar som kommenterade och en tjej. Tjejen, Felicitas, tyckte att det är tragiskt att män och kvinnor inte blir värderade på samma grunder i dagens samhälle. Och det är tragiskt. Mycket tragiskt!

Men något som också är tråkigt. Och jag vet inte om det är typiskt, eller om det bara råkade bli så. Men killarna som kommenterade klankade på någon av kvinnorna på listan.

Varför måste man tycka att någon inte är värd? Det hade varit så mycket mer roligt och inspirerande om någon hade velat komplettera listan istället.

Alla de kvinnor som var med på listan var värda. Listan var bra. Jävligt bra till och med. Jag ville bara säga det. Plus att jag vill lägga till Anna Lindh.

Jäl tycker att jag ska göra en lista med män. För att se vad jag får för respons. Alla kan ju inte tycka som jag menar han. Och visst. Jag kan göra en lista med män. Och alla behöver inte tycka som jag.

Här är listan:

Janne Josefsson

8 kommentarer:

Felicitas sa...

Förstår din tanke...

karro sa...

kvinnolistan var skitbra! men du fattades ju på den :-)

emster sa...

Felicitas: Great minds think alike :-)

karro: GULLE DIG!

A. sa...

Nja. Jag kommenterade dessutom att det var tragiskt att det var så. Dessutom ville jag plussa lite för din och humor och hur rolig du är eftersom du tog med Carina "jag hade aldrig fått ett jobb om jag inte gift mig med Kristian Luuk" Berg...

emster sa...

A: Ja du sa tragiskt. Jag nöjd med det. Very much - of course!

Men Carina Berg fick inte sitt jobb tack vare Luuk - de träffades på jobbet remember? Hon var sidekick åt Annika Lanz innan. Och hon var med i Parlamentet. Säkert gjorde hon en massa som jag inte kommer ihåg också. Hon var briljant hos Lanz iaf. And she still is!

emster sa...

Lantz... stavfel USCH!

A. sa...

Okej, jag tycker ändå hon är värdelös. Men har hon behövt jobba dubbelt så hårt dessutom så är det ju kass.

Men inte fan har hon vart med i Parlamentet?

emster sa...

Jo, jag kan inte ha drömt det...